Tervetuloa kuntatyöntekijä!

Kvtes.fi on toiminut suomalaisten kuntatyöntekijöiden tiedonlähteenä vuodesta 2010. Palvelua käyttää valtaosa Suomen kuntatyöntekijöistä. Voit jättää kysymyksiä palvelun muille käyttäjille ILMAN REKISTERÖITYMISTÄ. Kysymykset ovat julkisia kaikille, mutta voit käyttää kysyessäsi haluamaasi nimimerkkiä. Huomioithan, että jos käytät omaa nimeäsi, myös se näkyy kaikille (sähköpostiosoitettasi ei julkaista).

Toivomme, että vastaat osatessasi muiden jättämiin kysymyksiin!

lapsen sairastuminen viikonloppuna

Jos alle 10 v lapsi sairastuu lauantaina, lasketaanko lauantai ja sunnuntai niihin kolmeen päivään, jotka voi olla palkallisesti pois töistä ? Entä jos molemmat vanhemmat ovat KVTESin piirissä, alkaako 3 päivän aikajakso alusta, kun toinen vanhempi hoitaa lasta ensin ensimmäiset kolme päivää ja toinen sitten ?
aihealueelle Lomat ja vapaat 2 vuotta sitten
Viikonloppuna sairastunut
Kysytty 2 vuotta sitten
Viikonloppuna sairastunut
Jos lapsi sairastuu lauantaina, niin lauantai on tilapäisen hoitovapaan ensimmäinen päivä silloin, jos vanhemmalla on työvuoro ja hän on poissa koko työvuoron. Muussa tapauksessa se on sunnuntai. Ts. palkallisia päiviä ovat su, ma ja ti riippumatta siitä ovatko ne vapaapäiviä vai ei. Sama koskee kumpaakin vanhempaa. Molemmat voivat pitää palkallista hoitovapaata näinä päivinä, mutta eivät yhtä aikaa. KVTES:n V luvun 10 §:stä selviää kaikki.
Etta
Vastattu 2 vuotta sitten
Etta