Tervetuloa kuntatyöntekijä!

Kvtes.fi on toiminut suomalaisten kuntatyöntekijöiden tiedonlähteenä vuodesta 2010. Palvelua käyttää valtaosa Suomen kuntatyöntekijöistä. Voit jättää kysymyksiä palvelun muille käyttäjille ILMAN REKISTERÖITYMISTÄ. Kysymykset ovat julkisia kaikille, mutta voit käyttää kysyessäsi haluamaasi nimimerkkiä.

Toivomme, että vastaat osatessasi muiden jättämiin kysymyksiin!

Kuntasektorin palkat

Kävijäseurantamme mukaan kuntasektorin palkkaus kiinnostaa hakukoneella sivumme löytäviä, joten kokosimme kuntasektorin kaikkien ammattien palkat samaan palkkataulukkoon. Kuntasektorilla työskentelevien kuukausipalkkaisten mediaaniansio oli 2772 euroa vuonna 2016.

Tutustu palkkataulukkoon tästä

Kotihoidon työkengät

Kuuluuko kunnan hommata sään/kelin mukaiset työkengät kentällä kulkevalle kotihoitajalle?
aihealueelle Työvälineet 2 viikkoa sitten
Hoitsu
Kysytty 2 viikkoa sitten
Hoitsu

Tykkää kysymyksestä Facebookissa tai jaa se sosiaalisessa mediassa.

KT:n ja pääsopijajärjestöjen yhteisessä muistiossa (yleiskirjeen 5/2011 liite)todetaan mm.: "Henkilönsuojain [esim. jalkineet] tulee hankittavaksi työnantajan kustannuksella silloin, kun työstä tai työolosuhteista johtuvaa tapaturman tai sairastumisen vaaraa ei voida välttää tai rajoittaa muilla työhön tai työolosuhteisiin kohdistuvilla toimenpiteillä … Jalkineiden tarpeen arvioinnissa lähtökohtana on liukastumisien ja jalkoihin kohdistuneiden tapaturmien estäminen. …" Kysy lisää työsuojeluvaltutetultanne.
MM
Vastattu 2 viikkoa sitten
MM

Vanhat työehtosopimukset

#kuntatyö #kvtes