Tervetuloa kuntatyöntekijä!

Kvtes.fi on toiminut suomalaisten kuntatyöntekijöiden tiedonlähteenä vuodesta 2010. Palvelua käyttää valtaosa Suomen kuntatyöntekijöistä. Voit jättää kysymyksiä palvelun muille käyttäjille ILMAN REKISTERÖITYMISTÄ. Kysymykset ovat julkisia kaikille, mutta voit käyttää kysyessäsi haluamaasi nimimerkkiä.

Toivomme, että vastaat osatessasi muiden jättämiin kysymyksiin!

Uutta: Palkkataulukko päivitetty!

Päivitimme "Kuntasektorin kuukausipalkat ammateittain" -taulukkomme vuoden 2017 tietoihin. Kuntasektorilla työskentelevien kuukausipalkkaisten mediaaniansio 2780 euroa vuonna 2017. Taulukkoon on myös lisätty havainnollistava vertailu vuoden 2016 tilastoihin. Katso kuinka oman ammattinimikkeesi palkka on kehittynyt.

Tutustu palkkataulukkoon tästä

Kotihoidon työkengät

Kuuluuko kunnan hommata sään/kelin mukaiset työkengät kentällä kulkevalle kotihoitajalle?
aihealueelle Työvälineet 12 kuutautta sitten
Hoitsu
Kysytty 12 kuutautta sitten
Hoitsu
KT:n ja pääsopijajärjestöjen yhteisessä muistiossa (yleiskirjeen 5/2011 liite)todetaan mm.: "Henkilönsuojain [esim. jalkineet] tulee hankittavaksi työnantajan kustannuksella silloin, kun työstä tai työolosuhteista johtuvaa tapaturman tai sairastumisen vaaraa ei voida välttää tai rajoittaa muilla työhön tai työolosuhteisiin kohdistuvilla toimenpiteillä … Jalkineiden tarpeen arvioinnissa lähtökohtana on liukastumisien ja jalkoihin kohdistuneiden tapaturmien estäminen. …" Kysy lisää työsuojeluvaltutetultanne.
MM
Vastattu 12 kuutautta sitten
MM