Tervetuloa kuntatyöntekijä!

Kvtes.fi on toiminut suomalaisten kuntatyöntekijöiden tiedonlähteenä vuodesta 2010. Palvelua käyttää valtaosa Suomen kuntatyöntekijöistä. Voit jättää kysymyksiä palvelun muille käyttäjille ILMAN REKISTERÖITYMISTÄ. Kysymykset ovat julkisia kaikille, mutta voit käyttää kysyessäsi haluamaasi nimimerkkiä.

Toivomme, että vastaat osatessasi muiden jättämiin kysymyksiin!

Uutta: Palkkataulukko päivitetty!

Päivitimme "Kuntasektorin kuukausipalkat ammateittain" -taulukkomme vuoden 2017 tietoihin. Kuntasektorilla työskentelevien kuukausipalkkaisten mediaaniansio 2780 euroa vuonna 2017. Taulukkoon on myös lisätty havainnollistava vertailu vuoden 2016 tilastoihin. Katso kuinka oman ammattinimikkeesi palkka on kehittynyt.

Tutustu palkkataulukkoon tästä

lapsen ja oma sairastuminen vuosiloman alkaessa

Olen 30 päivää vuosilomalla, neljäntenä päivänä lapsi, ja itse sairastuin niin että jouduin sänkypotilaaksi. Nyt tauti ei ole menyt ohi, eli 5 päivä meneillään eikä vieläkään olla terveinä, kumpikaan. Voinko hankiia sairaslomatodistuksen itselleni ja saada lomaa siirrettyä? Entä jos itse tervehdyn mutta lapsi on yhä sairas, joudun perumaan kaikki aikeet hänen sairauden vuoksi. Onko se myös kriiteeri loman siirrolle?
aihealueelle Terveys 12 kuutautta sitten
kyselijä
Kysytty 12 kuutautta sitten
kyselijä
Hanki lääkärintodistus sairaudestasi. Toimita se työnantajalle. Oma sairaus siirtää vuosilomaa, jos sitä ei ole huononnettu uudessa juuri neuvotellussa KVTES:ssa.
Elina
Vastattu 12 kuutautta sitten
Elina