Tervetuloa kuntatyöntekijä!

Kvtes.fi on toiminut suomalaisten kuntatyöntekijöiden tiedonlähteenä vuodesta 2010. Palvelua käyttää valtaosa Suomen kuntatyöntekijöistä. Voit jättää kysymyksiä palvelun muille käyttäjille ILMAN REKISTERÖITYMISTÄ. Kysymykset ovat julkisia kaikille, mutta voit käyttää kysyessäsi haluamaasi nimimerkkiä.

Toivomme, että vastaat osatessasi muiden jättämiin kysymyksiin!

Kuntasektorin palkat

Kävijäseurantamme mukaan kuntasektorin palkkaus kiinnostaa hakukoneella sivumme löytäviä, joten kokosimme kuntasektorin kaikkien ammattien palkat samaan palkkataulukkoon. Kuntasektorilla työskentelevien kuukausipalkkaisten mediaaniansio oli 2772 euroa vuonna 2016.

Tutustu palkkataulukkoon tästä

lapsen ja oma sairastuminen vuosiloman alkaessa

Olen 30 päivää vuosilomalla, neljäntenä päivänä lapsi, ja itse sairastuin niin että jouduin sänkypotilaaksi. Nyt tauti ei ole menyt ohi, eli 5 päivä meneillään eikä vieläkään olla terveinä, kumpikaan. Voinko hankiia sairaslomatodistuksen itselleni ja saada lomaa siirrettyä? Entä jos itse tervehdyn mutta lapsi on yhä sairas, joudun perumaan kaikki aikeet hänen sairauden vuoksi. Onko se myös kriiteeri loman siirrolle?
aihealueelle Terveys viikko sitten
kyselijä
Kysytty viikko sitten
kyselijä

Tykkää kysymyksestä Facebookissa tai jaa se sosiaalisessa mediassa.

Hanki lääkärintodistus sairaudestasi. Toimita se työnantajalle. Oma sairaus siirtää vuosilomaa, jos sitä ei ole huononnettu uudessa juuri neuvotellussa KVTES:ssa.
Elina
Vastattu viikko sitten
Elina

Vanhat työehtosopimukset

#kuntatyö #kvtes