Tervetuloa kuntatyöntekijä!

Kvtes.fi on toiminut suomalaisten kuntatyöntekijöiden tiedonlähteenä vuodesta 2010. Palvelua käyttää valtaosa Suomen kuntatyöntekijöistä. Voit jättää kysymyksiä palvelun muille käyttäjille ilman rekisteröitymistä. Kysymykset ovat julkisia kaikille, mutta voit käyttää kysyessäsi haluamaasi nimimerkkiä. Huomioithan, että jos käytät omaa nimeäsi, se näkyy kaikille myös Googlen hakutuloksissa (sähköpostiosoitettasi ei julkaista).

Toivomme, että vastaat osatessasi muiden jättämiin kysymyksiin!

lapsen ja oma sairastuminen vuosiloman alkaessa

Olen 30 päivää vuosilomalla, neljäntenä päivänä lapsi, ja itse sairastuin niin että jouduin sänkypotilaaksi. Nyt tauti ei ole menyt ohi, eli 5 päivä meneillään eikä vieläkään olla terveinä, kumpikaan. Voinko hankiia sairaslomatodistuksen itselleni ja saada lomaa siirrettyä? Entä jos itse tervehdyn mutta lapsi on yhä sairas, joudun perumaan kaikki aikeet hänen sairauden vuoksi. Onko se myös kriiteeri loman siirrolle?
aihealueelle Terveys 2 vuotta sitten
kyselijä
Kysytty 2 vuotta sitten
kyselijä
Hanki lääkärintodistus sairaudestasi. Toimita se työnantajalle. Oma sairaus siirtää vuosilomaa, jos sitä ei ole huononnettu uudessa juuri neuvotellussa KVTES:ssa.
Elina
Vastattu 2 vuotta sitten
Elina