Tervetuloa kuntatyöntekijä!

Kvtes.fi on toiminut suomalaisten kuntatyöntekijöiden tiedonlähteenä vuodesta 2010. Palvelua käyttää valtaosa Suomen kuntatyöntekijöistä. Voit jättää kysymyksiä palvelun muille käyttäjille ILMAN REKISTERÖITYMISTÄ. Kysymykset ovat julkisia kaikille, mutta voit käyttää kysyessäsi haluamaasi nimimerkkiä.

Toivomme, että vastaat osatessasi muiden jättämiin kysymyksiin!

Uutta: Palkkataulukko päivitetty!

Päivitimme "Kuntasektorin kuukausipalkat ammateittain" -taulukkomme vuoden 2017 tietoihin. Kuntasektorilla työskentelevien kuukausipalkkaisten mediaaniansio 2780 euroa vuonna 2017. Taulukkoon on myös lisätty havainnollistava vertailu vuoden 2016 tilastoihin. Katso kuinka oman ammattinimikkeesi palkka on kehittynyt.

Tutustu palkkataulukkoon tästä

Sairaspoissaolo

Teen 3-vuorotyötä.perjantain olin töissä.La-su olin sairaana omalla ilmoituksella.Soitin ma töihin ja ilmoitin, että olen pois vielä ma-pvän ja sitten on 2vapaata niin eiköhän tauti siinä ajassa tokene.Uusi esimieheni sanoi, että minun pitäisi mennä lääkäriin tiistaina (vapaapäivänäni!!!!!), koska jos mahdollisesti joudunkin vielä torstaina menemään lääkäriin samasta vaivasta, on sl-todistus oltava myös vapaapäiviltä???!!! Eli muuten en tarvitse lääkäriä, mutta pitäisi hakea varalle sl-todistus????? Haloo....näin saadaan terveysasemat jumiin.........ja olen paranemaan päin.......onko hiukan pilkun viiraamisen makua pomolla????
aihealueelle Terveys 10 kuutautta sitten
Seijap.
Kysytty 10 kuutautta sitten
Seijap.
Et voi olla noudattamatta esimiehesi määräystä! Kannattaisi ehkä myös soittaa luottamusmiehelle.
Kati
Vastattu 10 kuutautta sitten
Kati