Tervetuloa kuntatyöntekijä!

Kvtes.fi on toiminut suomalaisten kuntatyöntekijöiden tiedonlähteenä vuodesta 2010. Palvelua käyttää valtaosa Suomen kuntatyöntekijöistä. Voit jättää kysymyksiä palvelun muille käyttäjille ILMAN REKISTERÖITYMISTÄ. Kysymykset ovat julkisia kaikille, mutta voit käyttää kysyessäsi haluamaasi nimimerkkiä.

Toivomme, että vastaat osatessasi muiden jättämiin kysymyksiin!

Kuntasektorin palkat

Kävijäseurantamme mukaan kuntasektorin palkkaus kiinnostaa hakukoneella sivumme löytäviä, joten kokosimme kuntasektorin kaikkien ammattien palkat samaan palkkataulukkoon. Kuntasektorilla työskentelevien kuukausipalkkaisten mediaaniansio oli 2772 euroa vuonna 2016.

Tutustu palkkataulukkoon tästä

Kertaerä

Hei, Jään äitiyslomalle toukokuussa. Palkaton (Kelan maksama) kausi alkaa elokuussa. Olen siis ajalla 1.9.-31.11.2018 poissa töistä. Jäänkö paitsi kertaerästä? Olen vakituisessa työsuhteessa ja KVTESin sopimuksen alla.
aihealueelle Palkka 3 viikkoa sitten
Tietämätön
Kysytty 3 viikkoa sitten
Tietämätön

Tykkää kysymyksestä Facebookissa tai jaa se sosiaalisessa mediassa.

Talentia kertoo, että kertakorvauksen saa, jos 3.9.2018 – 18.11.2018 välille ajoittuu vähintään yksi palkallinen päivä. Myös palkallinen vuosilomapäivä, palkallinen sairaslomapäivä tai palkallinen äitiys/isyysvapaapäivä lasketaan. Jos et enää silloin ole palkallisella äitiysvapaalla, niin voit sopia työnantajan kanssa, että pidät vuosilomasi palkallisen äitiysvapaan jälkeen. Se on mahdollista, jos et pidä pois kaikkia tämän vuoden vuosilomapäiviäsi ennen äitiysvapaan alkua. Lisätietoja luottamusmieheltä tai täältä https://www.kt.fi/sopimukset/kvtes/vuosiloma kohdasta Vuosiloman myöntäminen henkilön ollessa pitkällä työ- tai virkavapaalla.
Kati
Vastattu 3 viikkoa sitten
Kati

Vanhat työehtosopimukset

#kuntatyö #kvtes