Tervetuloa Kvtes.fi palveluun!

Voit jättää kysymyksiä palvelun muille käyttäjille ilman rekisteröitymistä. Kysymykset näkyvät kaikille palvelun käyttäjille. Voit käyttää kysyessäsi haluamaasi nimimerkkiä.

Huomioithan, että jos käytät omaa nimeäsi, se näkyy kaikille palvelun käyttäjille, sekä Googlen hakutuloksissa!

Toivomme, että vastaat osatessasi muiden jättämiin kysymyksiin!

Kertaerä

Hei, Jään äitiyslomalle toukokuussa. Palkaton (Kelan maksama) kausi alkaa elokuussa. Olen siis ajalla 1.9.-31.11.2018 poissa töistä. Jäänkö paitsi kertaerästä? Olen vakituisessa työsuhteessa ja KVTESin sopimuksen alla.
Kysymyksen lähetti aihealueelle Palkka 4 vuotta sitten
Tietämätön
Kysytty

Talentia kertoo, että kertakorvauksen saa, jos 3.9.2018 – 18.11.2018 välille ajoittuu vähintään yksi palkallinen päivä. Myös palkallinen vuosilomapäivä, palkallinen sairaslomapäivä tai palkallinen äitiys/isyysvapaapäivä lasketaan. Jos et enää silloin ole palkallisella äitiysvapaalla, niin voit sopia työnantajan kanssa, että pidät vuosilomasi palkallisen äitiysvapaan jälkeen. Se on mahdollista, jos et pidä pois kaikkia tämän vuoden vuosilomapäiviäsi ennen äitiysvapaan alkua. Lisätietoja luottamusmieheltä tai täältä https://www.kt.fi/sopimukset/kvtes/vuosiloma kohdasta Vuosiloman myöntäminen henkilön ollessa pitkällä työ- tai virkavapaalla.
Kati
Vastattu