Tervetuloa kuntatyöntekijä!

Kvtes.fi on toiminut suomalaisten kuntatyöntekijöiden tiedonlähteenä vuodesta 2010. Palvelua käyttää valtaosa Suomen kuntatyöntekijöistä. Voit jättää kysymyksiä palvelun muille käyttäjille ILMAN REKISTERÖITYMISTÄ. Kysymykset ovat julkisia kaikille, mutta voit käyttää kysyessäsi haluamaasi nimimerkkiä.

Toivomme, että vastaat osatessasi muiden jättämiin kysymyksiin!

Kuntasektorin palkat

Kävijäseurantamme mukaan kuntasektorin palkkaus kiinnostaa hakukoneella sivumme löytäviä, joten kokosimme kuntasektorin kaikkien ammattien palkat samaan palkkataulukkoon. Kuntasektorilla työskentelevien kuukausipalkkaisten mediaaniansio oli 2772 euroa vuonna 2016.

Tutustu palkkataulukkoon tästä

Määräaikaisesta vakituiseksi

Työsuhteeni on kestänyt nyt yli 5 vuotta määräaikaisena, useampi sopimus peräkkäin. Nyt tehdään uutta sopimusta, tarkoittaako seuraava määräaikainen sopimus vakinaistamista?
aihealueelle Sopimukset 3 viikkoa sitten
Tommi Mikola
Kysytty 3 viikkoa sitten
Tommi Mikola

Tykkää kysymyksestä Facebookissa tai jaa se sosiaalisessa mediassa.

No ei. Se voi olla ihan laillinen määräaikainen työsopimus. Riippuu määräaikaisuuden syystä. Jos olet liittynyt liittoon, mene kaikkien työsopimustesi kanssa tapaamaan luottamusmiestä ja pyydä häntä tutkimaan, onko jokaiselle määräaikaisuudelle ollut lain mukainen peruste ja tarvittaessa ryhtymään toimenpiteisiin. Tehyn neuvot soivat muillekin https://www.tehylehti.fi/fi/tyoelama/patkatyolle-oltava-peruste
Kati
Vastattu 3 viikkoa sitten
Kati

Vanhat työehtosopimukset

#kuntatyö #kvtes