Tervetuloa kuntatyöntekijä!

Kvtes.fi on toiminut suomalaisten kuntatyöntekijöiden tiedonlähteenä vuodesta 2010. Palvelua käyttää valtaosa Suomen kuntatyöntekijöistä. Voit jättää kysymyksiä palvelun muille käyttäjille ilman rekisteröitymistä. Kysymykset ovat julkisia kaikille, mutta voit käyttää kysyessäsi haluamaasi nimimerkkiä. Huomioithan, että jos käytät omaa nimeäsi, se näkyy kaikille myös Googlen hakutuloksissa (sähköpostiosoitettasi ei julkaista).

Toivomme, että vastaat osatessasi muiden jättämiin kysymyksiin!

Määräaikaisesta vakituiseksi

Työsuhteeni on kestänyt nyt yli 5 vuotta määräaikaisena, useampi sopimus peräkkäin. Nyt tehdään uutta sopimusta, tarkoittaako seuraava määräaikainen sopimus vakinaistamista?
aihealueelle Sopimukset 2 vuotta sitten
Tommi Mikola
Kysytty 2 vuotta sitten
Tommi Mikola
No ei. Se voi olla ihan laillinen määräaikainen työsopimus. Riippuu määräaikaisuuden syystä. Jos olet liittynyt liittoon, mene kaikkien työsopimustesi kanssa tapaamaan luottamusmiestä ja pyydä häntä tutkimaan, onko jokaiselle määräaikaisuudelle ollut lain mukainen peruste ja tarvittaessa ryhtymään toimenpiteisiin. Tehyn neuvot soivat muillekin https://www.tehylehti.fi/fi/tyoelama/patkatyolle-oltava-peruste
Kati
Vastattu 2 vuotta sitten
Kati