Tervetuloa kuntatyöntekijä!

Kvtes.fi on toiminut suomalaisten kuntatyöntekijöiden tiedonlähteenä vuodesta 2010. Palvelua käyttää valtaosa Suomen kuntatyöntekijöistä. Voit jättää kysymyksiä palvelun muille käyttäjille ILMAN REKISTERÖITYMISTÄ. Kysymykset ovat julkisia kaikille, mutta voit käyttää kysyessäsi haluamaasi nimimerkkiä.

Toivomme, että vastaat osatessasi muiden jättämiin kysymyksiin!

Uutta: Palkkataulukko päivitetty!

Päivitimme "Kuntasektorin kuukausipalkat ammateittain" -taulukkomme vuoden 2017 tietoihin. Kuntasektorilla työskentelevien kuukausipalkkaisten mediaaniansio 2780 euroa vuonna 2017. Taulukkoon on myös lisätty havainnollistava vertailu vuoden 2016 tilastoihin. Katso kuinka oman ammattinimikkeesi palkka on kehittynyt.

Tutustu palkkataulukkoon tästä

Määräaikaisesta vakituiseksi

Työsuhteeni on kestänyt nyt yli 5 vuotta määräaikaisena, useampi sopimus peräkkäin. Nyt tehdään uutta sopimusta, tarkoittaako seuraava määräaikainen sopimus vakinaistamista?
aihealueelle Sopimukset 10 kuutautta sitten
Tommi Mikola
Kysytty 10 kuutautta sitten
Tommi Mikola
No ei. Se voi olla ihan laillinen määräaikainen työsopimus. Riippuu määräaikaisuuden syystä. Jos olet liittynyt liittoon, mene kaikkien työsopimustesi kanssa tapaamaan luottamusmiestä ja pyydä häntä tutkimaan, onko jokaiselle määräaikaisuudelle ollut lain mukainen peruste ja tarvittaessa ryhtymään toimenpiteisiin. Tehyn neuvot soivat muillekin https://www.tehylehti.fi/fi/tyoelama/patkatyolle-oltava-peruste
Kati
Vastattu 10 kuutautta sitten
Kati