Tervetuloa kuntatyöntekijä!

Kvtes.fi on toiminut suomalaisten kuntatyöntekijöiden tiedonlähteenä vuodesta 2010. Palvelua käyttää valtaosa Suomen kuntatyöntekijöistä. Voit jättää kysymyksiä palvelun muille käyttäjille ilman rekisteröitymistä. Kysymykset ovat julkisia kaikille, mutta voit käyttää kysyessäsi haluamaasi nimimerkkiä. Huomioithan, että jos käytät omaa nimeäsi, se näkyy kaikille myös Googlen hakutuloksissa (sähköpostiosoitettasi ei julkaista).

Toivomme, että vastaat osatessasi muiden jättämiin kysymyksiin!

sairausloma-ajan palkka

kolmatta vuotta samassa paikassa työtä tekevä henkilö, jolla sopimus on aina pätkästy parista päivästä muutamaan viikkoon ennen uutta sopimusta (sopimusten kesto vuodesta muutamaan kuukauteen) sairastuu ennen uuden sopimuksen alkamista oltuaan työttömänä muutaman viikon. maksetaanko hänelle sairauslomarahaa? ja kuka sen maksaa? ja onko oikein että samaan tehtävään voi palkata kymmeniä kertoja aina muutamaksi kuukaudeksi ja välissä parhaimmillaan vain päivä työttömyyttä. Joskus ennen työsuhteen loppumista on jo uusi sopimus tehty mutta se ei jatku suoraan.
aihealueelle Palkka 3 vuotta sitten
Käpykyläläinen
Kysytty 3 vuotta sitten
Käpykyläläinen
Ei makseta, koska työnteko ei ehtinyt alkaa. Käy kysymässä luottamusmieheltä, mikä on hänen näkemys, onko kaikilla määräaikaisuuksilla laillinen syy.
m
Vastattu 3 vuotta sitten
m