Tervetuloa kuntatyöntekijä!

Kvtes.fi on toiminut suomalaisten kuntatyöntekijöiden tiedonlähteenä vuodesta 2010. Palvelua käyttää valtaosa Suomen kuntatyöntekijöistä. Voit jättää kysymyksiä palvelun muille käyttäjille ILMAN REKISTERÖITYMISTÄ. Kysymykset ovat julkisia kaikille, mutta voit käyttää kysyessäsi haluamaasi nimimerkkiä.

Toivomme, että vastaat osatessasi muiden jättämiin kysymyksiin!

Kuntasektorin palkat

Kävijäseurantamme mukaan kuntasektorin palkkaus kiinnostaa hakukoneella sivumme löytäviä, joten kokosimme kuntasektorin kaikkien ammattien palkat samaan palkkataulukkoon. Kuntasektorilla työskentelevien kuukausipalkkaisten mediaaniansio oli 2772 euroa vuonna 2016.

Tutustu palkkataulukkoon tästä

sairausloma-ajan palkka

kolmatta vuotta samassa paikassa työtä tekevä henkilö, jolla sopimus on aina pätkästy parista päivästä muutamaan viikkoon ennen uutta sopimusta (sopimusten kesto vuodesta muutamaan kuukauteen) sairastuu ennen uuden sopimuksen alkamista oltuaan työttömänä muutaman viikon. maksetaanko hänelle sairauslomarahaa? ja kuka sen maksaa? ja onko oikein että samaan tehtävään voi palkata kymmeniä kertoja aina muutamaksi kuukaudeksi ja välissä parhaimmillaan vain päivä työttömyyttä. Joskus ennen työsuhteen loppumista on jo uusi sopimus tehty mutta se ei jatku suoraan.
aihealueelle Palkka 3 viikkoa sitten
Käpykyläläinen
Kysytty 3 viikkoa sitten
Käpykyläläinen

Tykkää kysymyksestä Facebookissa tai jaa se sosiaalisessa mediassa.

Ei makseta, koska työnteko ei ehtinyt alkaa. Käy kysymässä luottamusmieheltä, mikä on hänen näkemys, onko kaikilla määräaikaisuuksilla laillinen syy.
m
Vastattu 3 viikkoa sitten
m

Vanhat työehtosopimukset

#kuntatyö #kvtes