Tervetuloa Kvtes.fi palveluun!

Voit jättää kysymyksiä palvelun muille käyttäjille ilman rekisteröitymistä. Kysymykset näkyvät kaikille palvelun käyttäjille. Voit käyttää kysyessäsi haluamaasi nimimerkkiä.

Huomioithan, että jos käytät omaa nimeäsi, se näkyy kaikille palvelun käyttäjille, sekä Googlen hakutuloksissa!

Toivomme, että vastaat osatessasi muiden jättämiin kysymyksiin!

Miten palkka lasketaan?

Hei, KV.fi sivu on harvinaisen epäselvä. Onnistuin löytämään sieltä hakemaani tehtävään kuuluvan peruspalkan, mutta haluaisin tietää mistä ne osat muodostuvat? Eli kun puhutaan peruspalkka + henkilökohtainen lisä + työkokemuslisä+ tulospalkkio, niin mistä nämä summat näkee? Jostakin onnistuin kaivelemaan sen tiedon, että työkokemuslisä on 5 vuodesta 3% ja 10 vuodesta 8%. Mutta entäs nämä muut? En siltikään pääse tuohon teidän palkkataulukossanne näkyvään keskiarvoon näillä laskelmilla. Eli mitenhän ne muodostuvat? Muissa TES:ssä on selkeästi ilmoitettu prosentit, määrät, vuodet, tehtävien osat jne, joita listaamalla saa palkkansa laskettua hyvin helposti, miksi KVTES on näin epämääräinen?
Kysymyksen lähetti aihealueelle Palkka 4 vuotta sitten
moi
Kysytty

Tehtäväkohtaisen palkan se osa, mikä tulee peruspalkan päälle on kuntakohtaista, koska tehtäväkuvaukset ja vaativuuden arviointi on kuntakohtaista. Samoin henkilökohtaisen lisän ja tukospalkkion kriteerit ovat kuntakohtaisia ja niiden määrä varmaan riippuu myös kunnan maksukyvystä ja -halusta. Jonkinlaisen käsityksen kunnallisesta palkkausjärjestelmästä saa lukaisemalla tekstit tästä linkistä https://www.kt.fi/sopimukset/kvtes/palkkaus ja sen alalaidassa linkatun KVTES-palkkausjärjestelmä-oppaan tai soittelee luottamusmiehelle tai kyselee liitosta.
Kati
Vastattu