Tervetuloa kuntatyöntekijä!

Kvtes.fi on toiminut suomalaisten kuntatyöntekijöiden tiedonlähteenä vuodesta 2010. Palvelua käyttää valtaosa Suomen kuntatyöntekijöistä. Voit jättää kysymyksiä palvelun muille käyttäjille ilman rekisteröitymistä. Kysymykset ovat julkisia kaikille, mutta voit käyttää kysyessäsi haluamaasi nimimerkkiä. Huomioithan, että jos käytät omaa nimeäsi, se näkyy kaikille myös Googlen hakutuloksissa (sähköpostiosoitettasi ei julkaista).

Toivomme, että vastaat osatessasi muiden jättämiin kysymyksiin!

lomarahavapaa ja eläke

Hei, Minulla on 38 vuosilomapäivää ja haluaisin vaihtaa lomarahat vapaaksi. Montako vapaapäivää saan, jos vaihdan kaikki lomarahani vapaaksi? Mitä lomarahan vaihtaminen vapaaksi vaikuttaa tulevaan eläkkeeseeni tulevaisuudessa?
aihealueelle Lomat ja vapaat 2 vuotta sitten
reima
Kysytty 2 vuotta sitten
reima
Jos et ole lääkäri, niin voit vaihtaa lomarahasi vapaaksi, jos vaihtamisesta on sovittu paikallisesti kunnassanne. Uuden KVTES:n tultua voimaan lomarahavapaapäivien määrä on 35 % ansaituista vuosilomapäivistä. Kysele paikallisilta tietäjiltä, onko olemassa sopimus lomarahan vaihtamisesta vapaaksi. Lääkärien lomarahavapaasta on sovittu lääkärisopimuksessa ja vaihtosuhde on ed. mainittu. Vaikutus eläkkeeseen ei varmaankaan ole kovin suuri. Kysy Kevasta.
Aamu
Vastattu 2 vuotta sitten
Aamu