Tervetuloa kuntatyöntekijä!

Kvtes.fi on toiminut suomalaisten kuntatyöntekijöiden tiedonlähteenä vuodesta 2010. Palvelua käyttää valtaosa Suomen kuntatyöntekijöistä. Voit jättää kysymyksiä palvelun muille käyttäjille ilman rekisteröitymistä. Kysymykset ovat julkisia kaikille, mutta voit käyttää kysyessäsi haluamaasi nimimerkkiä. Huomioithan, että jos käytät omaa nimeäsi, se näkyy kaikille myös Googlen hakutuloksissa (sähköpostiosoitettasi ei julkaista).

Toivomme, että vastaat osatessasi muiden jättämiin kysymyksiin!

Kvtes:in tulkinta

Nyt eletään maaliskuuta 2018,työnantajana Vantaan kaupunki. Esimiehemme ilmoitti, että meidän on merkittävä hänen tekemälleen listalle ensi vuoden v.2019 talvilomamme, siis ajankohta millon ne pidämme!!!!!!! Emmehän ole ehtineet pitää vielä tämänvuotisiakaan v,2018 talvi-ja kesälomia!!!! Syyksi selitteli:sijaisten palkkaamisen ja kaikkia ympäripyöreitä asioita..... Koskaan aiemmin ei näin ole tehty, olen itse ollut saman kaupungin palveluksessa 41v!!!!! Onko em.määräys Kvtes:in sääntöjen mukainen/laillinen??????? Vastaustanne mielenkiinnolla odottaen. ... T.Apuhoitaja/Perushoitaja/nykyinen Lähihoitaja
aihealueelle Lomat ja vapaat 2 vuotta sitten
Seijap.
Kysytty 2 vuotta sitten
Seijap.
Sinun pitää ottaa yhteyttä paikallisiin luottamusmiehiin ja kysyä heidän kantaa asiaan. Pykälä löytyy. Se on Kvtes:n IV luvun 9 § Viranhaltijoiden/työntekijöiden kuuleminen. Työnantajan on selvitettävä viranhaltijoille/työntekijöille tai heidän edustajilleen vuosiloman antamisessa työpaikalla noudatettavat yleiset periaatteet. Ennen loman ajankohdan määräämistä viranhaltijalle/työntekijälle on varattava tilaisuus esittää mielipiteensä loman ajankohdasta. Työnantajan on mahdollisuuksien mukaan otettava huomioon työntekijöiden/viranhaltijoiden esitykset ja noudatettava tasapuolisuutta lomien sijoittamisessa.
Lumi
Vastattu 2 vuotta sitten
Lumi