Tervetuloa kuntatyöntekijä!

Kvtes.fi on toiminut suomalaisten kuntatyöntekijöiden tiedonlähteenä vuodesta 2010. Palvelua käyttää valtaosa Suomen kuntatyöntekijöistä. Voit jättää kysymyksiä palvelun muille käyttäjille ilman rekisteröitymistä. Kysymykset ovat julkisia kaikille, mutta voit käyttää kysyessäsi haluamaasi nimimerkkiä. Huomioithan, että jos käytät omaa nimeäsi, se näkyy kaikille myös Googlen hakutuloksissa (sähköpostiosoitettasi ei julkaista).

Toivomme, että vastaat osatessasi muiden jättämiin kysymyksiin!

irtisanoutuminen virkavapaalla

Olen tällä hetkellä vakituisesta työstäni vuoden kestävällä virkavapaalla n.puoli vuotta jäljellä. Kuinka toimin jos nyt irtisanon itseni, menetänkö jotain etuuksia, mitä kaikkea pitää ottaa huomioon? Olen ollut yli 5 vuotta työpaikassani. Nyt terveydellisistäni syistä todennäköisesti en palaa entiseen työhöni.
aihealueelle Lomat ja vapaat 2 vuotta sitten
anita
Kysytty 2 vuotta sitten
anita
Kirjoita " Irtisanon virkasuhteeni/työsuhteeni päättymään xx.xx.2018" + +allekirjoitus. Toimita ilmoitus työnantajalle niin, että se on perillä vähintään 1 kk ennen ilmoittamaasi päivämäärää. Jos olet jäämässä työttömäksi saat 90 päivän karenssin työttömyysetuuteen laskettuna virka/työsuhteen päättymisestä. Jos olet nyt palkattomalla virkavapaalla, niin ajoita irtisanoutuminen niin, että karenssi ehtii kulua sinä aikana, jonka virkavapaasi olisi kestänyt. Silloin tuloton aika ei ole sen pitempi kuin virkavapaalla ollessa.
pp
Vastattu 2 vuotta sitten
pp