Tervetuloa kuntatyöntekijä!

Kvtes.fi on toiminut suomalaisten kuntatyöntekijöiden tiedonlähteenä vuodesta 2010. Palvelua käyttää valtaosa Suomen kuntatyöntekijöistä. Voit jättää kysymyksiä palvelun muille käyttäjille ILMAN REKISTERÖITYMISTÄ. Kysymykset ovat julkisia kaikille, mutta voit käyttää kysyessäsi haluamaasi nimimerkkiä.

Toivomme, että vastaat osatessasi muiden jättämiin kysymyksiin!

Uutta: Palkkataulukko päivitetty!

Päivitimme "Kuntasektorin kuukausipalkat ammateittain" -taulukkomme vuoden 2017 tietoihin. Kuntasektorilla työskentelevien kuukausipalkkaisten mediaaniansio 2780 euroa vuonna 2017. Taulukkoon on myös lisätty havainnollistava vertailu vuoden 2016 tilastoihin. Katso kuinka oman ammattinimikkeesi palkka on kehittynyt.

Tutustu palkkataulukkoon tästä

irtisanoutuminen virkavapaalla

Olen tällä hetkellä vakituisesta työstäni vuoden kestävällä virkavapaalla n.puoli vuotta jäljellä. Kuinka toimin jos nyt irtisanon itseni, menetänkö jotain etuuksia, mitä kaikkea pitää ottaa huomioon? Olen ollut yli 5 vuotta työpaikassani. Nyt terveydellisistäni syistä todennäköisesti en palaa entiseen työhöni.
aihealueelle Lomat ja vapaat 10 kuutautta sitten
anita
Kysytty 10 kuutautta sitten
anita
Kirjoita " Irtisanon virkasuhteeni/työsuhteeni päättymään xx.xx.2018" + +allekirjoitus. Toimita ilmoitus työnantajalle niin, että se on perillä vähintään 1 kk ennen ilmoittamaasi päivämäärää. Jos olet jäämässä työttömäksi saat 90 päivän karenssin työttömyysetuuteen laskettuna virka/työsuhteen päättymisestä. Jos olet nyt palkattomalla virkavapaalla, niin ajoita irtisanoutuminen niin, että karenssi ehtii kulua sinä aikana, jonka virkavapaasi olisi kestänyt. Silloin tuloton aika ei ole sen pitempi kuin virkavapaalla ollessa.
pp
Vastattu 10 kuutautta sitten
pp