Tervetuloa kuntatyöntekijä!

Kvtes.fi on toiminut kuntatyöntekijöiden tiedonlähteenä vuodesta 2010.

Voit jättää kysymyksiä palvelun muille käyttäjille ilman rekisteröitymistä. Kysymykset ovat julkisia kaikille, mutta voit käyttää kysyessäsi haluamaasi nimimerkkiä. Huomioithan, että jos käytät omaa nimeäsi, se näkyy kaikille myös Googlen hakutuloksissa (sähköpostiosoitettasi ei julkaista).

Toivomme, että vastaat osatessasi muiden jättämiin kysymyksiin!

Virasta irtisanoutuminen

Hei! Olen toiminut kaupungin opettajan virassa n. 20 vuotta, josta nyt olen virkavapaalla 31.7.2018 saakka. Jos päädyn irtisanoutumaan virastani niin: 1. Onko irtisanoutumisaikani 1 kk ? 2. Voinko etukäteen irtisanoutua niin, että irtisanoutuminen alkaa heti virkavapauden päättymisen jälkeen eli 1.8.2018, josta päivästä lähtien en enää toimi virassani/mene töihin? 3. Millainen irtisanoutumisilmoitus tulee kirjoittaa?Mitä siinä pitää mainita, että on kelvollinen?Sanamuodot etc.? 3. Kenelle se kaupungissa osoitetaan/lähetetään? Kulttuuri- ja sivistyslautakunnalle/ -puheenjohtajalle, henkilöstöpäällikölle vai..?
Kysymyksen lähetti aihealueelle Sopimukset 3 vuotta sitten
Irtisanoutuva?
Kysytty

Tykkää kysymyksestä Facebookissa tai jaa se sosiaalisessa mediassa.

1.On. 2. Kyllä. Voit lähettää irtisanomisilmoituksen vaikka huomenna. 3 a) Esim.: Irtisanon virkasuhteeni päättymään 31.7.2018. + vastaanottaja ja allekirjoitukset b) Pääsääntöisesti sille elimelle, joka on valinnut sinut virkaan. Kysy rehtorilta, virastosta tai luottamusmieheltä, jos et tiedä.
n
Vastattu