Tervetuloa kuntatyöntekijä!

Kvtes.fi on toiminut suomalaisten kuntatyöntekijöiden tiedonlähteenä vuodesta 2010. Palvelua käyttää valtaosa Suomen kuntatyöntekijöistä. Voit jättää kysymyksiä palvelun muille käyttäjille ILMAN REKISTERÖITYMISTÄ. Kysymykset ovat julkisia kaikille, mutta voit käyttää kysyessäsi haluamaasi nimimerkkiä.

Toivomme, että vastaat osatessasi muiden jättämiin kysymyksiin!

Kuntasektorin palkat

Kävijäseurantamme mukaan kuntasektorin palkkaus kiinnostaa hakukoneella sivumme löytäviä, joten kokosimme kuntasektorin kaikkien ammattien palkat samaan palkkataulukkoon. Kuntasektorilla työskentelevien kuukausipalkkaisten mediaaniansio oli 2772 euroa vuonna 2016.

Tutustu palkkataulukkoon tästä

Virasta irtisanoutuminen

Hei! Olen toiminut kaupungin opettajan virassa n. 20 vuotta, josta nyt olen virkavapaalla 31.7.2018 saakka. Jos päädyn irtisanoutumaan virastani niin: 1. Onko irtisanoutumisaikani 1 kk ? 2. Voinko etukäteen irtisanoutua niin, että irtisanoutuminen alkaa heti virkavapauden päättymisen jälkeen eli 1.8.2018, josta päivästä lähtien en enää toimi virassani/mene töihin? 3. Millainen irtisanoutumisilmoitus tulee kirjoittaa?Mitä siinä pitää mainita, että on kelvollinen?Sanamuodot etc.? 3. Kenelle se kaupungissa osoitetaan/lähetetään? Kulttuuri- ja sivistyslautakunnalle/ -puheenjohtajalle, henkilöstöpäällikölle vai..?
aihealueelle Sopimukset 4 päivää sitten
Irtisanoutuva?
Kysytty 4 päivää sitten
Irtisanoutuva?

Tykkää kysymyksestä Facebookissa tai jaa se sosiaalisessa mediassa.

1.On. 2. Kyllä. Voit lähettää irtisanomisilmoituksen vaikka huomenna. 3 a) Esim.: Irtisanon virkasuhteeni päättymään 31.7.2018. + vastaanottaja ja allekirjoitukset b) Pääsääntöisesti sille elimelle, joka on valinnut sinut virkaan. Kysy rehtorilta, virastosta tai luottamusmieheltä, jos et tiedä.
n
Vastattu 4 päivää sitten
n

Vanhat työehtosopimukset

#kuntatyö #kvtes