Lapsi kipeänä

Hei, olin lapsen sairauden vuoksi kotona 26.-28.2. 1 ja 2.3 minulla oli vapaapäivät, mutta koska lapsen sairaus pitkittyi, jouduin viemään hänet uudestaan lääkäriin 1.3. Lääkäri jatkoi sairauslomaa 1.-5.3. Nyt katsoin että esimies on ilmoittanut palkkaukseen että palkattomat päivät ovat 2.-5.3. Jos minulla kuitenkin 1.-2.3 vaaapäivät, niin lasketaanko nekin mukaan neljää palkalliseen päivään, mitä voi sairaan lapsen vuoksi olla poissa töistä?
aihealueelle Terveys 6 kuutautta sitten
Satu
Kysytty 6 kuutautta sitten
Satu

Tykkää kysymyksestä Facebookissa tai jaa se sosiaalisessa mediassa.

Hei, KVTES V luvun 10§ 2momentin mukaan ilapäisen hoitovapaan ajalta maksetaan varsinainen palkka enintään kolmelta perättäiseltä kalenteripäivältä lapsen sairastumisesta lukien. Eli jos olit poissa jo 26.2. niin palkalliset päivät olisivat 26.-28.2.2018. Ilmeisesti kuitenkin 26.2. olit työssä tai vapaapäivällä kun lapsi sairastui ja näin ovat palkalliset päivät 27.2.-1.3.2018. Tilapäistä hoitovapaata saat kuitenkin enintään neljä työpäivää eli tästä kolme ensimmäistä kalenteripäivää on palkallisia ja loppu aika siihen että 4 työpäivää on täynnä palkatonta tilapäivstä hoitovapaata. Jos lapsen sairaus jatkuu pidemmälle kuin 4 työpäivää, poissaolo pakottavista perhesyistä tulee kyseeseen loppuajalle.
Palkkuri
Vastattu 6 kuutautta sitten
Palkkuri


Fatal error: Call to undefined method JEventDispatcher::getContent() in /var/www/fs1/30/koulucha/public_html/plugins/editors-xtd/rokcandy/rokcandy.php on line 28