Tervetuloa kuntatyöntekijä!

Kvtes.fi on toiminut suomalaisten kuntatyöntekijöiden tiedonlähteenä vuodesta 2010. Palvelua käyttää valtaosa Suomen kuntatyöntekijöistä. Voit jättää kysymyksiä palvelun muille käyttäjille ILMAN REKISTERÖITYMISTÄ. Kysymykset ovat julkisia kaikille, mutta voit käyttää kysyessäsi haluamaasi nimimerkkiä.

Toivomme, että vastaat osatessasi muiden jättämiin kysymyksiin!

Kuntasektorin palkat

Kävijäseurantamme mukaan kuntasektorin palkkaus kiinnostaa hakukoneella sivumme löytäviä, joten kokosimme kuntasektorin kaikkien ammattien palkat samaan palkkataulukkoon. Kuntasektorilla työskentelevien kuukausipalkkaisten mediaaniansio oli 2772 euroa vuonna 2016.

Tutustu palkkataulukkoon tästä

Koulunkäyntiavustajan tuntipalkka.

Hei, Olen valmistunut 2008. Nyt olen tehnyt TUNTITYÖNÄ koulunkäyntiavustajan töitä. Tuntimäärä on kuusi tuntia päivässä. Paljonko on tuntipalkka? Työskentelen Keravalla.Ammatiltani olen lähihoitaja. Huhtikuun ja toukokuun teen töitä 32h/viikko. Mitä kuukausipalkka tulisi tällöin olemaan. Olen 85% työntekijä. Kiitos etukäteen.
aihealueelle Palkka 5 viikkoa sitten
Kati
Kysytty 5 viikkoa sitten
Kati

Tykkää kysymyksestä Facebookissa tai jaa se sosiaalisessa mediassa.

Yleistyöajan tuntipalkka lasketaan jakamalla kk-palkka luvulla 163. Tuntipalkkaa maksetaan vain enintään 12 päivää kestävissä työsuhteissa. Osa-aikaisen kk-palkka on yhtä monta prosenttia kokoaikaisen palkasta kuin työaika on täydestä säännöllisestä työajasta. Koulunkäyntiavustajan peruspalkka on 1 871,67 €. Tehtäväkohtainen palkka voi olla sitä suurempi.Tuntipalkka peruspalkasta laskettuna olisi 1871,67/163 = 11,48 ja 85 % peruspalkasta 85*1871,67/100 = 1590,92
Laskin
Vastattu 5 viikkoa sitten
Laskin

Työehtosopimukset

 

#kuntatyö #kvtes