Tervetuloa kuntatyöntekijä!

Kvtes.fi on toiminut suomalaisten kuntatyöntekijöiden tiedonlähteenä vuodesta 2010. Palvelua käyttää valtaosa Suomen kuntatyöntekijöistä. Voit jättää kysymyksiä palvelun muille käyttäjille ilman rekisteröitymistä. Kysymykset ovat julkisia kaikille, mutta voit käyttää kysyessäsi haluamaasi nimimerkkiä. Huomioithan, että jos käytät omaa nimeäsi, se näkyy kaikille myös Googlen hakutuloksissa (sähköpostiosoitettasi ei julkaista).

Toivomme, että vastaat osatessasi muiden jättämiin kysymyksiin!

Pitkän työvuoron tasauksesta

Hei, Miten menetellä tilanteessa? Minun työvuoroni muuttui: klo 7.30-16.15, olen kuitenkin tutkimuksessa välillä 8-9.30, jota ei tarvitse korvata. Päivittäinen työaika on joka päivä 7h 45min, lasketaanko työpäivän pituudeksi kuitenkin normaalisti nyt tuo 8h 45min, jolloin voin tasata tuon "ylimääräisen tunnin" myöhemmin työvuorolistasta?
aihealueelle Työaika 2 vuotta sitten
Mari
Kysytty 2 vuotta sitten
Mari
Ongelmien ratkaisu on parasta aloittaa esittämällä kysymykset esimiehelle ja pyytämällä perustelut esimiehen vastauksiin ja sitten tarvittaessa pitää pyytää apua luottamusmieheltä. Lue ennen keskusteluja lääkärin määräämiä tutkimuksia koskeva ohje https://www.kt.fi/sopimukset/ohjeet/kvtes/tyoaika-tutkimukset-tarkastukset ja työvuoroluettelon muuttamisesta KVTES III luku 30 § tai https://www.superliitto.fi/tyoelamassa/tyoajat/tyovuoroluettelo/
EL
Vastattu 2 vuotta sitten
EL