Tervetuloa kuntatyöntekijä!

Kvtes.fi on toiminut suomalaisten kuntatyöntekijöiden tiedonlähteenä vuodesta 2010. Palvelua käyttää valtaosa Suomen kuntatyöntekijöistä. Voit jättää kysymyksiä palvelun muille käyttäjille ILMAN REKISTERÖITYMISTÄ. Kysymykset ovat julkisia kaikille, mutta voit käyttää kysyessäsi haluamaasi nimimerkkiä.

Toivomme, että vastaat osatessasi muiden jättämiin kysymyksiin!

Uutta: Palkkataulukko päivitetty!

Päivitimme "Kuntasektorin kuukausipalkat ammateittain" -taulukkomme vuoden 2017 tietoihin. Kuntasektorilla työskentelevien kuukausipalkkaisten mediaaniansio 2780 euroa vuonna 2017. Taulukkoon on myös lisätty havainnollistava vertailu vuoden 2016 tilastoihin. Katso kuinka oman ammattinimikkeesi palkka on kehittynyt.

Tutustu palkkataulukkoon tästä

Pitkän työvuoron tasauksesta

Hei, Miten menetellä tilanteessa? Minun työvuoroni muuttui: klo 7.30-16.15, olen kuitenkin tutkimuksessa välillä 8-9.30, jota ei tarvitse korvata. Päivittäinen työaika on joka päivä 7h 45min, lasketaanko työpäivän pituudeksi kuitenkin normaalisti nyt tuo 8h 45min, jolloin voin tasata tuon "ylimääräisen tunnin" myöhemmin työvuorolistasta?
aihealueelle Työaika 9 kuutautta sitten
Mari
Kysytty 9 kuutautta sitten
Mari
Ongelmien ratkaisu on parasta aloittaa esittämällä kysymykset esimiehelle ja pyytämällä perustelut esimiehen vastauksiin ja sitten tarvittaessa pitää pyytää apua luottamusmieheltä. Lue ennen keskusteluja lääkärin määräämiä tutkimuksia koskeva ohje https://www.kt.fi/sopimukset/ohjeet/kvtes/tyoaika-tutkimukset-tarkastukset ja työvuoroluettelon muuttamisesta KVTES III luku 30 § tai https://www.superliitto.fi/tyoelamassa/tyoajat/tyovuoroluettelo/
EL
Vastattu 9 kuutautta sitten
EL