Tervetuloa kuntatyöntekijä!

Kvtes.fi on toiminut suomalaisten kuntatyöntekijöiden tiedonlähteenä vuodesta 2010. Palvelua käyttää valtaosa Suomen kuntatyöntekijöistä. Voit jättää kysymyksiä palvelun muille käyttäjille ILMAN REKISTERÖITYMISTÄ. Kysymykset ovat julkisia kaikille, mutta voit käyttää kysyessäsi haluamaasi nimimerkkiä.

Toivomme, että vastaat osatessasi muiden jättämiin kysymyksiin!

Uutta: Palkkataulukko päivitetty!

Päivitimme "Kuntasektorin kuukausipalkat ammateittain" -taulukkomme vuoden 2017 tietoihin. Kuntasektorilla työskentelevien kuukausipalkkaisten mediaaniansio 2780 euroa vuonna 2017. Taulukkoon on myös lisätty havainnollistava vertailu vuoden 2016 tilastoihin. Katso kuinka oman ammattinimikkeesi palkka on kehittynyt.

Tutustu palkkataulukkoon tästä

virkavapaa ja lomien muuttaminen rahaksi

Olen jäämässä virkavapaalle 9.4- ja jatka virkavapaa ainakin 9.10 asti. lomapäiviä minulle on kertynyt 28. Voinko ottaa lomapäivät rahana, sillä virkavapaalla hoidan toista virkaa, joten lomana niitä on turha ottaa?
aihealueelle Lomat ja vapaat 9 kuutautta sitten
Hanna
Kysytty 9 kuutautta sitten
Hanna
Et saa lomapäiviä rahana. Yritä sopia työnantajan kanssa esim. loman osan säästämisestä ja osan pitämisestä, joko ennen tai jälkeen virkavapaan tai jopa sen aikana. KT Kuntatyönantajien ohjeita em. tilanteisiin täältä https://www.kt.fi/sopimukset/kvtes/vuosiloma . Luottamusmieheltä voit kysyä lisää.
EL
Vastattu 9 kuutautta sitten
EL