Tervetuloa kuntatyöntekijä!

Kvtes.fi on toiminut suomalaisten kuntatyöntekijöiden tiedonlähteenä vuodesta 2010. Palvelua käyttää valtaosa Suomen kuntatyöntekijöistä. Voit jättää kysymyksiä palvelun muille käyttäjille ILMAN REKISTERÖITYMISTÄ. Kysymykset ovat julkisia kaikille, mutta voit käyttää kysyessäsi haluamaasi nimimerkkiä.

Toivomme, että vastaat osatessasi muiden jättämiin kysymyksiin!

Kuntasektorin palkat

Kävijäseurantamme mukaan kuntasektorin palkkaus kiinnostaa hakukoneella sivumme löytäviä, joten kokosimme kuntasektorin kaikkien ammattien palkat samaan palkkataulukkoon. Kuntasektorilla työskentelevien kuukausipalkkaisten mediaaniansio oli 2772 euroa vuonna 2016.

Tutustu palkkataulukkoon tästä

virkavapaa ja lomien muuttaminen rahaksi

Olen jäämässä virkavapaalle 9.4- ja jatka virkavapaa ainakin 9.10 asti. lomapäiviä minulle on kertynyt 28. Voinko ottaa lomapäivät rahana, sillä virkavapaalla hoidan toista virkaa, joten lomana niitä on turha ottaa?
aihealueelle Lomat ja vapaat 5 viikkoa sitten
Hanna
Kysytty 5 viikkoa sitten
Hanna

Tykkää kysymyksestä Facebookissa tai jaa se sosiaalisessa mediassa.

Et saa lomapäiviä rahana. Yritä sopia työnantajan kanssa esim. loman osan säästämisestä ja osan pitämisestä, joko ennen tai jälkeen virkavapaan tai jopa sen aikana. KT Kuntatyönantajien ohjeita em. tilanteisiin täältä https://www.kt.fi/sopimukset/kvtes/vuosiloma . Luottamusmieheltä voit kysyä lisää.
EL
Vastattu 5 viikkoa sitten
EL

Työehtosopimukset

 

#kuntatyö #kvtes