Tervetuloa kuntatyöntekijä!

Kvtes.fi on toiminut suomalaisten kuntatyöntekijöiden tiedonlähteenä vuodesta 2010. Palvelua käyttää valtaosa Suomen kuntatyöntekijöistä. Voit jättää kysymyksiä palvelun muille käyttäjille ilman rekisteröitymistä. Kysymykset ovat julkisia kaikille, mutta voit käyttää kysyessäsi haluamaasi nimimerkkiä. Huomioithan, että jos käytät omaa nimeäsi, se näkyy kaikille myös Googlen hakutuloksissa (sähköpostiosoitettasi ei julkaista).

Toivomme, että vastaat osatessasi muiden jättämiin kysymyksiin!

Työkokemuksen laadun vaikutuksesta palkkaan.

Olen työskennellyt yksityisellä puolella siivoojana yli 10 vuotta. Siivoukseen on kuulunut porrassiivousta, myymäläsiivousta, laboratorio siivousta jne. Mikäli pääsen kunnalle siivoojaksi esimerkiksi sairaalaan tai kouluihin niin katsotaanko tämä 10 vuoden työkokemuksena vai alkaako työkokemus palkanlisineen, lomien määräytymisineen yms. nollasta? Minulla on laitoshuoltajan koulutus.
aihealueelle Palkka 2 vuotta sitten
Jari Jalonen
Kysytty 2 vuotta sitten
Jari Jalonen
Kunnan työkokemuslisään oikeuttavaan palvelusaikaan luetaan toisen työnantajan palvelusajat, jos ne ovat samalta ammattialalta tai niistä on olennaista hyötyä kunnan tehtävissä. Paikallinen kuntatyönantaja harkitsee, mikä on sama ammattiala ja mistä on olennaista hyötyä. Työkokemuslisää koskevat määräykset ovat Kvtes:n II luvun 12 §:ssä.
EL
Vastattu 2 vuotta sitten
EL