Tervetuloa kuntatyöntekijä!

Kvtes.fi on toiminut suomalaisten kuntatyöntekijöiden tiedonlähteenä vuodesta 2010. Palvelua käyttää valtaosa Suomen kuntatyöntekijöistä. Voit jättää kysymyksiä palvelun muille käyttäjille ILMAN REKISTERÖITYMISTÄ. Kysymykset ovat julkisia kaikille, mutta voit käyttää kysyessäsi haluamaasi nimimerkkiä.

Toivomme, että vastaat osatessasi muiden jättämiin kysymyksiin!

Uutta: Palkkataulukko päivitetty!

Päivitimme "Kuntasektorin kuukausipalkat ammateittain" -taulukkomme vuoden 2017 tietoihin. Kuntasektorilla työskentelevien kuukausipalkkaisten mediaaniansio 2780 euroa vuonna 2017. Taulukkoon on myös lisätty havainnollistava vertailu vuoden 2016 tilastoihin. Katso kuinka oman ammattinimikkeesi palkka on kehittynyt.

Tutustu palkkataulukkoon tästä

Siirtyykö vp

Siirtyykö vapaa päivä, lauantaina on ollut työvuoro ja sovittu perjantaiksi vapaapäivä samalle perjantaille sattuu myös pyhäpäivä eli siirtyykö vp
aihealueelle Lomat ja vapaat 9 kuutautta sitten
Neea
Kysytty 9 kuutautta sitten
Neea
Se pe on sinun vapaapäivä. Tarkista työvuorolistasta, että arkipyhä on lyhentänyt säännöllistä työaikaasi 7 h 45 min ja että sinulla on kerran viikossa vähintään 35 tunnin pituinen keskeytymätön vapaa-aika tai kahtena peräkkäisenä viikkona yhteensä vähintään 70 tuntia. Lue viikkolevosta KVTES III luku 26 § tai puhu luottamusmiehen kanssa.
nn
Vastattu 9 kuutautta sitten
nn