Tervetuloa kuntatyöntekijä!

Kvtes.fi on toiminut suomalaisten kuntatyöntekijöiden tiedonlähteenä vuodesta 2010. Palvelua käyttää valtaosa Suomen kuntatyöntekijöistä. Voit jättää kysymyksiä palvelun muille käyttäjille ILMAN REKISTERÖITYMISTÄ. Kysymykset ovat julkisia kaikille, mutta voit käyttää kysyessäsi haluamaasi nimimerkkiä.

Toivomme, että vastaat osatessasi muiden jättämiin kysymyksiin!

Kuntasektorin palkat

Kävijäseurantamme mukaan kuntasektorin palkkaus kiinnostaa hakukoneella sivumme löytäviä, joten kokosimme kuntasektorin kaikkien ammattien palkat samaan palkkataulukkoon. Kuntasektorilla työskentelevien kuukausipalkkaisten mediaaniansio oli 2772 euroa vuonna 2016.

Tutustu palkkataulukkoon tästä

Siirtyykö vp

Siirtyykö vapaa päivä, lauantaina on ollut työvuoro ja sovittu perjantaiksi vapaapäivä samalle perjantaille sattuu myös pyhäpäivä eli siirtyykö vp
aihealueelle Lomat ja vapaat 5 viikkoa sitten
Neea
Kysytty 5 viikkoa sitten
Neea

Tykkää kysymyksestä Facebookissa tai jaa se sosiaalisessa mediassa.

Se pe on sinun vapaapäivä. Tarkista työvuorolistasta, että arkipyhä on lyhentänyt säännöllistä työaikaasi 7 h 45 min ja että sinulla on kerran viikossa vähintään 35 tunnin pituinen keskeytymätön vapaa-aika tai kahtena peräkkäisenä viikkona yhteensä vähintään 70 tuntia. Lue viikkolevosta KVTES III luku 26 § tai puhu luottamusmiehen kanssa.
nn
Vastattu 4 viikkoa sitten
nn

Työehtosopimukset

 

#kuntatyö #kvtes