Tervetuloa kuntatyöntekijä!

Kvtes.fi on toiminut suomalaisten kuntatyöntekijöiden tiedonlähteenä vuodesta 2010. Palvelua käyttää valtaosa Suomen kuntatyöntekijöistä. Voit jättää kysymyksiä palvelun muille käyttäjille ILMAN REKISTERÖITYMISTÄ. Kysymykset ovat julkisia kaikille, mutta voit käyttää kysyessäsi haluamaasi nimimerkkiä.

Toivomme, että vastaat osatessasi muiden jättämiin kysymyksiin!

Kuntasektorin palkat

Kävijäseurantamme mukaan kuntasektorin palkkaus kiinnostaa hakukoneella sivumme löytäviä, joten kokosimme kuntasektorin kaikkien ammattien palkat samaan palkkataulukkoon. Kuntasektorilla työskentelevien kuukausipalkkaisten mediaaniansio oli 2772 euroa vuonna 2016.

Tutustu palkkataulukkoon tästä

Vuosiloman kertyminen työtehtävien vaihtuessa

Hei! Olen aloittanut uudella kuntatyönantajalla hallintotehtävissä 1.8.2107 ja ollut aiemmin opettajan virassa 15 vuotta toisessa kunnassa. Kuinka monta lomapäivää minulla tulisi olla kerrytettynä?
aihealueelle Lomat ja vapaat 4 viikkoa sitten
Martta
Kysytty 4 viikkoa sitten
Martta

Tykkää kysymyksestä Facebookissa tai jaa se sosiaalisessa mediassa.

Lomapäivien lukumäärä riippuu siitä, onko työnantajasi hyväksynyt opettajana palvellun ajan työkokemuslisään oikeuttavaksi ajaksi (kvtes 2. luku 12 §). Jos kaikki opettajavuodet kelpasivat, niin vuosilomaa kertyy 24 työpäivää. Jos ne eivät kelvanneet, niin lomapäiviä tulee 15. https://aijaa.com/XpDGcx
Kati
Vastattu 4 viikkoa sitten
Kati

Työehtosopimukset

 

#kuntatyö #kvtes