Tervetuloa kuntatyöntekijä!

Kvtes.fi on toiminut suomalaisten kuntatyöntekijöiden tiedonlähteenä vuodesta 2010. Palvelua käyttää valtaosa Suomen kuntatyöntekijöistä. Voit jättää kysymyksiä palvelun muille käyttäjille ILMAN REKISTERÖITYMISTÄ. Kysymykset ovat julkisia kaikille, mutta voit käyttää kysyessäsi haluamaasi nimimerkkiä.

Toivomme, että vastaat osatessasi muiden jättämiin kysymyksiin!

Uutta: Palkkataulukko päivitetty!

Päivitimme "Kuntasektorin kuukausipalkat ammateittain" -taulukkomme vuoden 2017 tietoihin. Kuntasektorilla työskentelevien kuukausipalkkaisten mediaaniansio 2780 euroa vuonna 2017. Taulukkoon on myös lisätty havainnollistava vertailu vuoden 2016 tilastoihin. Katso kuinka oman ammattinimikkeesi palkka on kehittynyt.

Tutustu palkkataulukkoon tästä

Vuosiloman kertyminen työtehtävien vaihtuessa

Hei! Olen aloittanut uudella kuntatyönantajalla hallintotehtävissä 1.8.2107 ja ollut aiemmin opettajan virassa 15 vuotta toisessa kunnassa. Kuinka monta lomapäivää minulla tulisi olla kerrytettynä?
aihealueelle Lomat ja vapaat 9 kuutautta sitten
Martta
Kysytty 9 kuutautta sitten
Martta
Lomapäivien lukumäärä riippuu siitä, onko työnantajasi hyväksynyt opettajana palvellun ajan työkokemuslisään oikeuttavaksi ajaksi (kvtes 2. luku 12 §). Jos kaikki opettajavuodet kelpasivat, niin vuosilomaa kertyy 24 työpäivää. Jos ne eivät kelvanneet, niin lomapäiviä tulee 15. https://aijaa.com/XpDGcx
Kati
Vastattu 9 kuutautta sitten
Kati