Tervetuloa kuntatyöntekijä!

Kvtes.fi on toiminut suomalaisten kuntatyöntekijöiden tiedonlähteenä vuodesta 2010. Palvelua käyttää valtaosa Suomen kuntatyöntekijöistä. Voit jättää kysymyksiä palvelun muille käyttäjille ILMAN REKISTERÖITYMISTÄ. Kysymykset ovat julkisia kaikille, mutta voit käyttää kysyessäsi haluamaasi nimimerkkiä.

Toivomme, että vastaat osatessasi muiden jättämiin kysymyksiin!

Uutta: Palkkataulukko päivitetty!

Päivitimme "Kuntasektorin kuukausipalkat ammateittain" -taulukkomme vuoden 2017 tietoihin. Kuntasektorilla työskentelevien kuukausipalkkaisten mediaaniansio 2780 euroa vuonna 2017. Taulukkoon on myös lisätty havainnollistava vertailu vuoden 2016 tilastoihin. Katso kuinka oman ammattinimikkeesi palkka on kehittynyt.

Tutustu palkkataulukkoon tästä

Osa-aikaisten palkkaus

Mistä KVTES:stä löytyy osa-aikaisten työtekijöiden palkkauksen laskentaperusteet tuntimäärä ollessa alle 20h/vko ja työ max. 3pv/vko. Kuuluuko palkka maksaa tehtyjen tuntien mukaan vai palkkataulukon kk-palkan mukaan esim 50% kokonaispalkasta? Kiitos,jos joku ehtii vastata!
aihealueelle Palkka 9 kuutautta sitten
Maikku
Kysytty 9 kuutautta sitten
Maikku
Osa-aikaisen kk-palkka KVTES II luku 4 §. Jos teet 50 % työaikaa, niin tehtäväkohtainen kk-palkkasi on 50 % kokoaikaisen palkasta. Tuntipalkkaa maksetaan, kun palvelussuhde kestää enintään 12 kalenteripäivää. KVTES II luku 19 §.
s.
Vastattu 9 kuutautta sitten
s.