Tervetuloa kuntatyöntekijä!

Kvtes.fi on toiminut suomalaisten kuntatyöntekijöiden tiedonlähteenä vuodesta 2010. Palvelua käyttää valtaosa Suomen kuntatyöntekijöistä. Voit jättää kysymyksiä palvelun muille käyttäjille ilman rekisteröitymistä. Kysymykset ovat julkisia kaikille, mutta voit käyttää kysyessäsi haluamaasi nimimerkkiä. Huomioithan, että jos käytät omaa nimeäsi, se näkyy kaikille myös Googlen hakutuloksissa (sähköpostiosoitettasi ei julkaista).

Toivomme, että vastaat osatessasi muiden jättämiin kysymyksiin!

Yhden palkattoman päivän vaikutus työaikaan

Jaksotyöaika; lista 2-22.4.18 ( vapaa vaikutus 2. pääsiäispäivä). Anottu 1 vapaa su 22.4.18. Työtunteja listassa 108:30 ( esim. työpäiviä suunniteltu seuraavasti; 7-16:30, 7-16, 7-15:30 x 2, 12-21). Onko laskettu oikein suhteessa palkattoman päivän vaikutukseen kokonaistyöaikaan. KVTES, terveydenhuoltohenkilökunta.
aihealueelle Työaika 2 vuotta sitten
Heli
Kysytty 2 vuotta sitten
Heli
Ennalta suunnitellussa keskeytyksessä (tiedossa väh. viikkoa ennen työaikajakson alkua) poissaolopäivä lyhentää säännöllistä työaikaa (ylityörajaa) 7 h 45 min. Muu keskeytys alentaa työaikaa sen verran kuin työvuorolistaan on vahvistettu tunteja sille päivälle. Arkipyhälyhennys on 7 h 45 min. Näytä lista luottamusmiehelle ja pyydä häntä laskemaan tuntisi.
HH
Vastattu 2 vuotta sitten
HH