Tervetuloa kuntatyöntekijä!

Kvtes.fi on toiminut suomalaisten kuntatyöntekijöiden tiedonlähteenä vuodesta 2010. Palvelua käyttää valtaosa Suomen kuntatyöntekijöistä. Voit jättää kysymyksiä palvelun muille käyttäjille ILMAN REKISTERÖITYMISTÄ. Kysymykset ovat julkisia kaikille, mutta voit käyttää kysyessäsi haluamaasi nimimerkkiä.

Toivomme, että vastaat osatessasi muiden jättämiin kysymyksiin!

Uutta: Palkkataulukko päivitetty!

Päivitimme "Kuntasektorin kuukausipalkat ammateittain" -taulukkomme vuoden 2017 tietoihin. Kuntasektorilla työskentelevien kuukausipalkkaisten mediaaniansio 2780 euroa vuonna 2017. Taulukkoon on myös lisätty havainnollistava vertailu vuoden 2016 tilastoihin. Katso kuinka oman ammattinimikkeesi palkka on kehittynyt.

Tutustu palkkataulukkoon tästä

Palkallinen isyysvapaa

Ymmärtääkseni jatkossa palkallista isyysvapaata on yhteensä 12 päivää. Olen pitänyt viime vuoden puolella 3 viikkoa isyyslomaa, joista 1 viikko oli palkallista. Koskeeko tämä palkallisen isyysvapaan pidentäminen takautuvasti myös ns. vanhoja isyysvapaita eli nyt kun keväällä pidän loput isyysvapaastani, niin voinko hakea vielä yhden viikon palkallista isyysvapaata?
aihealueelle Lomat ja vapaat 9 kuutautta sitten
Mikko
Kysytty 9 kuutautta sitten
Mikko
Ei koske sinua. "Mikäli osa tai kaikki isyysvapaan 12 ensimmäistä arkipäivää on pidetty 31.1.2018 jälkeen, ja isyysvapaa on myönnetty palkattomana aikaisemman määräyksen mukaisena kuuden arkipäivän ylittävältä osalta, palkanmaksu korjataan vastaamaan 1.2.2018 lukien voimassa olevaa määräystä." KT Yleiskirje 1/2018
Kati kopio
Vastattu 9 kuutautta sitten
Kati kopio