Tervetuloa kuntatyöntekijä!

Kvtes.fi on toiminut suomalaisten kuntatyöntekijöiden tiedonlähteenä vuodesta 2010. Palvelua käyttää valtaosa Suomen kuntatyöntekijöistä. Voit jättää kysymyksiä palvelun muille käyttäjille ILMAN REKISTERÖITYMISTÄ. Kysymykset ovat julkisia kaikille, mutta voit käyttää kysyessäsi haluamaasi nimimerkkiä. Huomioithan, että jos käytät omaa nimeäsi, myös se näkyy kaikille (sähköpostiosoitettasi ei julkaista).

Toivomme, että vastaat osatessasi muiden jättämiin kysymyksiin!

Palkallinen isyysvapaa

Ymmärtääkseni jatkossa palkallista isyysvapaata on yhteensä 12 päivää. Olen pitänyt viime vuoden puolella 3 viikkoa isyyslomaa, joista 1 viikko oli palkallista. Koskeeko tämä palkallisen isyysvapaan pidentäminen takautuvasti myös ns. vanhoja isyysvapaita eli nyt kun keväällä pidän loput isyysvapaastani, niin voinko hakea vielä yhden viikon palkallista isyysvapaata?
aihealueelle Lomat ja vapaat 2 vuotta sitten
Mikko
Kysytty 2 vuotta sitten
Mikko
Ei koske sinua. "Mikäli osa tai kaikki isyysvapaan 12 ensimmäistä arkipäivää on pidetty 31.1.2018 jälkeen, ja isyysvapaa on myönnetty palkattomana aikaisemman määräyksen mukaisena kuuden arkipäivän ylittävältä osalta, palkanmaksu korjataan vastaamaan 1.2.2018 lukien voimassa olevaa määräystä." KT Yleiskirje 1/2018
Kati kopio
Vastattu 2 vuotta sitten
Kati kopio