Tervetuloa kuntatyöntekijä!

Kvtes.fi on toiminut suomalaisten kuntatyöntekijöiden tiedonlähteenä vuodesta 2010. Palvelua käyttää valtaosa Suomen kuntatyöntekijöistä. Voit jättää kysymyksiä palvelun muille käyttäjille ILMAN REKISTERÖITYMISTÄ. Kysymykset ovat julkisia kaikille, mutta voit käyttää kysyessäsi haluamaasi nimimerkkiä.

Toivomme, että vastaat osatessasi muiden jättämiin kysymyksiin!

Kuntasektorin palkat

Kävijäseurantamme mukaan kuntasektorin palkkaus kiinnostaa hakukoneella sivumme löytäviä, joten kokosimme kuntasektorin kaikkien ammattien palkat samaan palkkataulukkoon. Kuntasektorilla työskentelevien kuukausipalkkaisten mediaaniansio oli 2772 euroa vuonna 2016.

Tutustu palkkataulukkoon tästä

Palkallinen isyysvapaa

Ymmärtääkseni jatkossa palkallista isyysvapaata on yhteensä 12 päivää. Olen pitänyt viime vuoden puolella 3 viikkoa isyyslomaa, joista 1 viikko oli palkallista. Koskeeko tämä palkallisen isyysvapaan pidentäminen takautuvasti myös ns. vanhoja isyysvapaita eli nyt kun keväällä pidän loput isyysvapaastani, niin voinko hakea vielä yhden viikon palkallista isyysvapaata?
aihealueelle Lomat ja vapaat viikko sitten
Mikko
Kysytty viikko sitten
Mikko

Tykkää kysymyksestä Facebookissa tai jaa se sosiaalisessa mediassa.

Ei koske sinua. "Mikäli osa tai kaikki isyysvapaan 12 ensimmäistä arkipäivää on pidetty 31.1.2018 jälkeen, ja isyysvapaa on myönnetty palkattomana aikaisemman määräyksen mukaisena kuuden arkipäivän ylittävältä osalta, palkanmaksu korjataan vastaamaan 1.2.2018 lukien voimassa olevaa määräystä." KT Yleiskirje 1/2018
Kati kopio
Vastattu 6 päivää sitten
Kati kopio

Työehtosopimukset

 

#kuntatyö #kvtes