Tervetuloa kuntatyöntekijä!

Kvtes.fi on toiminut suomalaisten kuntatyöntekijöiden tiedonlähteenä vuodesta 2010. Palvelua käyttää valtaosa Suomen kuntatyöntekijöistä. Voit jättää kysymyksiä palvelun muille käyttäjille ILMAN REKISTERÖITYMISTÄ. Kysymykset ovat julkisia kaikille, mutta voit käyttää kysyessäsi haluamaasi nimimerkkiä.

Toivomme, että vastaat osatessasi muiden jättämiin kysymyksiin!

Uutta: Palkkataulukko päivitetty!

Päivitimme "Kuntasektorin kuukausipalkat ammateittain" -taulukkomme vuoden 2017 tietoihin. Kuntasektorilla työskentelevien kuukausipalkkaisten mediaaniansio 2780 euroa vuonna 2017. Taulukkoon on myös lisätty havainnollistava vertailu vuoden 2016 tilastoihin. Katso kuinka oman ammattinimikkeesi palkka on kehittynyt.

Tutustu palkkataulukkoon tästä

Kuukausipalkka?

Jos tekee kunnassa sivutoimista yleisaikatyötä alle 20h/vko max. 2-3pv / vko, niin voiko tällaisesta työstä maksaa kuukausipalkkaa vai kuuluuko se maksaa tehtyjen tuntien mukaan? Työ ei ole opetustyötä (OVTES), vaan KVTES. Onko linkkiä KVTES:iin, mistä asian voi tarkistaa?
aihealueelle Palkka 9 kuutautta sitten
Masi
Kysytty 9 kuutautta sitten
Masi
Maksetaan kk-palkkaa, jos palvelussuhde kestää yli 12 päivää. Osa-aikaisen palkka II luku 4 § Tuntipalkka II luku 19 § 2 mom.
Kati
Vastattu 9 kuutautta sitten
Kati