Tervetuloa kuntatyöntekijä!

Kvtes.fi on toiminut suomalaisten kuntatyöntekijöiden tiedonlähteenä vuodesta 2010. Palvelua käyttää valtaosa Suomen kuntatyöntekijöistä. Voit jättää kysymyksiä palvelun muille käyttäjille ILMAN REKISTERÖITYMISTÄ. Kysymykset ovat julkisia kaikille, mutta voit käyttää kysyessäsi haluamaasi nimimerkkiä.

Toivomme, että vastaat osatessasi muiden jättämiin kysymyksiin!

Uutta: Tutustu sisarsivustoomme!

Kvtes.fi-palveluun on lähetetty yli 1600 kysymystä, joista lähes kaikkiin on vastattu! Nyt laajennamme formaatin kasvatuksellisiin kysymyksiin uudessa Vanhemmille.fi palvelussa. Formaatti on tästä palvelusta tuttu! Mikäli haluat keskustella kasvatuksesta muiden vanhempien kanssa, tule mukaan!

Vanhemmille.fi

virka- vai virantoimitusmatka

Joudun välillä matkustamaan sijaiseksi esimiehen määräyksestä toiseen kirjaston toimipaikkaan 40 kilometrin päähän, mutta kuitenkin saman kunnan alueelle. Kumpi on kyseessä: virka- vai virantoimitusmatka. Työskentely siellä toisessa toimipisteessä on samaa tavanomaista kokopäiväistä kirjastotyötä. Sijaisuudet ovat satunnaisia, joskus vain päivän kestäviä ja joudun käyttämään matkustamiseen omaa autoa.
aihealueelle Matkat 11 kuukautta sitten
epätietoinen
Kysytty 11 kuukautta sitten
epätietoinen
Sinun kannattaisi pohtia asiaa luottamusmiehen kanssa. Minun mielestäni kyse on virantoimitusmatkasta, jos ko. sijaistamisesta on sovittu työsopimuksessasi. Jos työnantajasi tulkitsee matkat virantoimitusmatkoiksi, niin työnantaja on oikeassa niin kauan, kunnes toisin todistetaan. Siihen tarvitaan yleensä luottamusmiestä. https://www.kt.fi/sopimukset/kvtes/matkat-korvaukset
Leeni
Vastattu 11 kuukautta sitten
Leeni