Tervetuloa kuntatyöntekijä!

Kvtes.fi on toiminut suomalaisten kuntatyöntekijöiden tiedonlähteenä vuodesta 2010. Palvelua käyttää valtaosa Suomen kuntatyöntekijöistä. Voit jättää kysymyksiä palvelun muille käyttäjille ilman rekisteröitymistä. Kysymykset ovat julkisia kaikille, mutta voit käyttää kysyessäsi haluamaasi nimimerkkiä. Huomioithan, että jos käytät omaa nimeäsi, se näkyy kaikille myös Googlen hakutuloksissa (sähköpostiosoitettasi ei julkaista).

Toivomme, että vastaat osatessasi muiden jättämiin kysymyksiin!

KOSKA LOMALLE ENNEN ELÄKKEELLE SIIRTYMISTÄ*

Olen saavuttanut eläkeiän oltuani 1,5 vuotta osa-eläkkeellä ja aion jäädö 1.8.2018 eläkkeelle. Minulle on kuitenkin jäänyt ja kertynyt 61 lomapäivää(joista puolet "todellisia" lomapäiviä osa-aikaeläkkeen vuoksi), sekä 4 VES-päivää. Milloin jään lomalle ennen eläkkeelle siirtymistä. Palkanlaskija kehotti laskemaan, mutta tuntuu vaikealta. Nim. matikkaa peliin?
aihealueelle Muu aihe 3 vuotta sitten
Marja
Kysytty 3 vuotta sitten
Marja
Äsken päätyneen lomanmääräytymisvuoden vuosiloman pitämisestä ennen toukokuun alkua sekä 1.4.2018 lähtien ansaittujen lomapäivien pitämisestä pitää sopia työnantajan kanssa. Jos olet liittynyt liittoon, niin pyydä luottamusmiestä laskemaan, lomasi. Jos et ole liittynyt, niin on hyvä itsekin laskea vuosiloman alkupäivä, jotta tiedät että päiviä ei jää saamatta. Se käy niin että aloitat heinäkuun viimeisestä päivästä ja lasket siitä työpäiviä ma-pe kohti toukokuuta. Vapunpäivää, helatorstaita ja juhannusaattoa ei lasketa mukaan. Sitten esität työnantajalle, mistä päivästä haluat aloittaa loman vieton. Sen jälkeen palkanlaskija tai joku muu laskee lomapäiväsi uudelleen! Sovi esimiehesi kanssa, että saat pidettyä ves-päivät pois ennen kuin vuosilomasi alkaa.
yykaakoo
Vastattu 3 vuotta sitten
yykaakoo