Tervetuloa kuntatyöntekijä!

Kvtes.fi on toiminut suomalaisten kuntatyöntekijöiden tiedonlähteenä vuodesta 2010. Palvelua käyttää valtaosa Suomen kuntatyöntekijöistä. Voit jättää kysymyksiä palvelun muille käyttäjille ILMAN REKISTERÖITYMISTÄ. Kysymykset ovat julkisia kaikille, mutta voit käyttää kysyessäsi haluamaasi nimimerkkiä.

Toivomme, että vastaat osatessasi muiden jättämiin kysymyksiin!

Uutta: Palkkataulukko päivitetty!

Päivitimme "Kuntasektorin kuukausipalkat ammateittain" -taulukkomme vuoden 2017 tietoihin. Kuntasektorilla työskentelevien kuukausipalkkaisten mediaaniansio 2780 euroa vuonna 2017. Taulukkoon on myös lisätty havainnollistava vertailu vuoden 2016 tilastoihin. Katso kuinka oman ammattinimikkeesi palkka on kehittynyt.

Tutustu palkkataulukkoon tästä

Tauon pitämättä jättäminen

Olen kvtes sopimuksella koulunkäynninohjaaja. 10min kahvitauko kuuluu työaikaan, mutta en kerkeä pitää usein taukoja. Jos tauko on pitämättä voiko sen lisätä ylityöaikaan, sillä näin olen tehnyt ja olen sitten jonakin päivänä ottanut työpäivästä vähennyksenä sen ajan, mitä on kertynyt pitämättä jääneistä tauoista?
aihealueelle Työaika 9 kuutautta sitten
Ohjaaja
Kysytty 9 kuutautta sitten
Ohjaaja
Kahvitauolla ei voi pidentää työpäivää. Sinun pitää puhua asiasta esimiehesi kanssa. Yritätte sopia jonkin välitunnin, jonka saat pitää kahvitaukoa. Jos se ei onnistu, niin ota yhteyttä luottamusmieheesi.
Kati
Vastattu 9 kuutautta sitten
Kati