Voimia työtaisteluun kuntatyöntekijä!

Voit jättää kysymyksiä palvelun muille käyttäjille ilman rekisteröitymistä. Kysymykset näkyvät kaikille palvelun käyttäjille. Voit käyttää kysyessäsi haluamaasi nimimerkkiä.

Huomioithan, että jos käytät omaa nimeäsi, se näkyy kaikille palvelun käyttäjille, sekä Googlen hakutuloksissa!

Toivomme, että vastaat osatessasi muiden jättämiin kysymyksiin!

Osa-aikaisen vuosilomapäivien kuluminen

Hei, olen koulusihteeri ja teen 60% varsinaisesta toimistotyöajasta, vakituisesti ma, ke ja pe (22 h 5min.). Olen työskennellyt kunnassa jo kolme vuotta ja lomaa on järjestelmän mukaan kertynyt 28 päivää. Pidin viime vuonna lomaa neljä viikkoa putkeen heinäkuussa ja lomaani on kunnan mukaan sinä aikana kulunut 25 päivää. Jäljellä on 3 lomapäivää vuoden 2017 lomista. Onko tämä laskettu oikein? Nyt uusi loma pitäisi jo miettiä, mutta nyt kertyneiden 28 päivän lisäksi olisi mukava tietää paljonko edellisen vuoden lomista todella on pitämättä. KVTES:n ohjeet osa-aikaisen lomien kulumisesta ovat monimutkaiset eikä esimerkeistä löydy itselleni sopivaa.
Kysymyksen lähetti aihealueelle Lomat ja vapaat 4 vuotta sitten
Sihteerikkö
Kysytty

Kun olet koko viikon lomalla vuosilomapäiviä kuluu 5. Neljän viikon lomalla siis 20. Arkipyhät eivät kuluta vuosilomapäiviä. Juhannusviikolla niitä kuluu 4. Jos pidät vajaan viikon pituisen loman, niin vuosilomapäiviä ovat loma-aikaan sisältyvät arkipäivät paitsi lauantai. Tarkemmin KVTES IV luku 6 § 3 mom. Kysy luottamusmieheltä lisää.
Kati
Vastattu