Tervetuloa kuntatyöntekijä!

Kvtes.fi on toiminut suomalaisten kuntatyöntekijöiden tiedonlähteenä vuodesta 2010. Palvelua käyttää valtaosa Suomen kuntatyöntekijöistä. Voit jättää kysymyksiä palvelun muille käyttäjille ILMAN REKISTERÖITYMISTÄ. Kysymykset ovat julkisia kaikille, mutta voit käyttää kysyessäsi haluamaasi nimimerkkiä. Huomioithan, että jos käytät omaa nimeäsi, myös se näkyy kaikille (sähköpostiosoitettasi ei julkaista).

Toivomme, että vastaat osatessasi muiden jättämiin kysymyksiin!

Vuosiloma Opintovapaan aikana

Moikka! Olen opintovapaalla ja nyt aiheuttaa hämmennystä tuleva kesä. Pitäisin vuosilomiani kolme viikkoa. Tarviiko työnantajan katkaista opintovapaani vuosiloman ajaksi?
aihealueelle Lomat ja vapaat 2 vuotta sitten
Satu
Kysytty 2 vuotta sitten
Satu
Jos olet pitkällä yhtenäisellä opintovapaalla, niin työnantaja ei voi jättää lomaa antamatta. Loma toteutetaan siten, että työnantaja katkaisee palkattoman vapaasi loman pituiseksi ajaksi ja maksaa vuosilomapalkan. Jos vapaasi ei jatku kovin pitkälle, voit yrittää sopia työnantajan kanssa esim. vuosiloman pitämisestä lomakauden jälkeen tai osan säästämisestä. Kysy lisää luottamusmieheltä tai lue https://www.kt.fi/sopimukset/kvtes/vuosiloma
Satu
Vastattu 2 vuotta sitten
Satu