Tervetuloa kuntatyöntekijä!

Kvtes.fi on toiminut suomalaisten kuntatyöntekijöiden tiedonlähteenä vuodesta 2010. Palvelua käyttää valtaosa Suomen kuntatyöntekijöistä. Voit jättää kysymyksiä palvelun muille käyttäjille ILMAN REKISTERÖITYMISTÄ. Kysymykset ovat julkisia kaikille, mutta voit käyttää kysyessäsi haluamaasi nimimerkkiä.

Toivomme, että vastaat osatessasi muiden jättämiin kysymyksiin!

Uutta: Palkkataulukko päivitetty!

Päivitimme "Kuntasektorin kuukausipalkat ammateittain" -taulukkomme vuoden 2017 tietoihin. Kuntasektorilla työskentelevien kuukausipalkkaisten mediaaniansio 2780 euroa vuonna 2017. Taulukkoon on myös lisätty havainnollistava vertailu vuoden 2016 tilastoihin. Katso kuinka oman ammattinimikkeesi palkka on kehittynyt.

Tutustu palkkataulukkoon tästä

palvelu lisä

aloitin opettajan työn Espoossa 1.8 1997 , olin äitiyslomalle 1.4. 1999- 1.8 2000 milloin pitäisi saada 20 vuotta palvelu lisä
aihealueelle Palkka 9 kuutautta sitten
Renata Wrobel-Eskelinen
Kysytty 9 kuutautta sitten
Renata Wrobel-Eskelinen
Vuosisidonnaiseen lisään lasketaan mukaan äitiysvapaan palkallinen aika sekä se aika jolta on maksettu äitiys- tai vanhempainrahaa. Jos olet ollut koko ajan päätoiminen opettaja, niin eiköhän 20 vuotta ole jo tullut täyteen. Ota selvää, pitääkö täyttää jokin hakemus saadakseen vuosisidonnaisen lisän.
ppp
Vastattu 9 kuutautta sitten
ppp