Tervetuloa kuntatyöntekijä!

Kvtes.fi on toiminut suomalaisten kuntatyöntekijöiden tiedonlähteenä vuodesta 2010. Palvelua käyttää valtaosa Suomen kuntatyöntekijöistä. Voit jättää kysymyksiä palvelun muille käyttäjille ilman rekisteröitymistä. Kysymykset ovat julkisia kaikille, mutta voit käyttää kysyessäsi haluamaasi nimimerkkiä. Huomioithan, että jos käytät omaa nimeäsi, se näkyy kaikille myös Googlen hakutuloksissa (sähköpostiosoitettasi ei julkaista).

Toivomme, että vastaat osatessasi muiden jättämiin kysymyksiin!

Vuosiloman kuluminen osatyökyvyttömyyseläkkeellä

Hei! Miten vuosiloma kuluu osatyökyvyttömyyseläkkeellä olevalla? Työpäiviä aina kolme viikossa,työaika 58% ja vuosilomapäiviä täydet 38. Osaatko kertoa miten merkitään lomat; viikko , kesäloma 4 viikkoa? En jaksa uskoa että eläkepäiviä ei vuosilomalla olisikaan? Kiitän neuvoista jo etukäteen t. M-H
aihealueelle Muu aihe 2 vuotta sitten
 Maritta
Kysytty 2 vuotta sitten
Maritta
Vuosiloma-aikaan sisällytetään työ- ja vapaapäiviä samassa suhteessa kuin niitä muutoinkin on. Jos olet täyden kalenteriviikon poissa vuosilomalla, niin siinä menee 5 vuosilomapäivää, jos viikolla ei ole arkipyhää. Neljän viikon lomassa kuluu siis 20 lomapäivää. Jos olet poissa vain osan viikosta, niin siinä menee niin monta lomapäivää kuin poissaolossa on arkipäiviä paitsi että lauantaita ei lasketa. Määräys on KVTES:n vuosilomaluvun 6 §:n 3 momentissa. Luottamusmies voi kertoa lisää.
ppp
Vastattu 2 vuotta sitten
ppp