Tervetuloa kuntatyöntekijä!

Kvtes.fi on toiminut suomalaisten kuntatyöntekijöiden tiedonlähteenä vuodesta 2010. Palvelua käyttää valtaosa Suomen kuntatyöntekijöistä. Voit jättää kysymyksiä palvelun muille käyttäjille ILMAN REKISTERÖITYMISTÄ. Kysymykset ovat julkisia kaikille, mutta voit käyttää kysyessäsi haluamaasi nimimerkkiä.

Toivomme, että vastaat osatessasi muiden jättämiin kysymyksiin!

Uutta: Palkkataulukko päivitetty!

Päivitimme "Kuntasektorin kuukausipalkat ammateittain" -taulukkomme vuoden 2017 tietoihin. Kuntasektorilla työskentelevien kuukausipalkkaisten mediaaniansio 2780 euroa vuonna 2017. Taulukkoon on myös lisätty havainnollistava vertailu vuoden 2016 tilastoihin. Katso kuinka oman ammattinimikkeesi palkka on kehittynyt.

Tutustu palkkataulukkoon tästä

ateriakorvaus

Jos työntekijä syö normaalisti työpaikallaan esimerkkiruokailun asiakkaitten kanssa ja satunnaisesti retkipäivinä (yli 6 h) ruokailee asiakkaitten kanssa ravintolassa omalla kustannuksellaan, onko hän oikeutettu ateriakorvaukseen 10,25 €?
aihealueelle Matkat 9 kuutautta sitten
Riku
Kysytty 9 kuutautta sitten
Riku
Vaikuttaa virkamatkalta. Silloin sovelletaan liitteen 16, 11 §:n 1 momentin määräystä ateriakorvauksesta. Esitä matkalasku työnantajalle. Jos sitä ei hyväksytä, niin ota yhteyttä luottamusmieheen. Jos työnantaja pitää retkeä virantoimitusmatkana, niin se on sitä siihen saakka, kunnes toisin todistetaan. Siihen taidat tarvita luottamusmiehen apua. KT Kuntatyönantajien ohje työnantajille https://www.kt.fi/sopimukset/kvtes/matkat-korvaukset
ppp
Vastattu 9 kuutautta sitten
ppp