Tervetuloa kuntatyöntekijä!

Kvtes.fi on toiminut suomalaisten kuntatyöntekijöiden tiedonlähteenä vuodesta 2010. Palvelua käyttää valtaosa Suomen kuntatyöntekijöistä. Voit jättää kysymyksiä palvelun muille käyttäjille ilman rekisteröitymistä. Kysymykset ovat julkisia kaikille, mutta voit käyttää kysyessäsi haluamaasi nimimerkkiä. Huomioithan, että jos käytät omaa nimeäsi, se näkyy kaikille myös Googlen hakutuloksissa (sähköpostiosoitettasi ei julkaista).

Toivomme, että vastaat osatessasi muiden jättämiin kysymyksiin!

Sairasloma

Olen ollut sairaslomalla maaliskuun puolesta välistä lähtien ja koodi on ollut f43 ja nyt lääkäri kirjoitti koodit F43.22 ja Z63.4 ja olen käyttänyt jo 60 päivää ja saan nyt kelalta sairaspäivärahaa.Nykyinen sairasloma on kesäkuun alkuun. Saanko normaalisti täältä ajalta sairauspäivärahan?
aihealueelle Muu aihe 2 vuotta sitten
minna niemi
Kysytty 2 vuotta sitten
minna niemi
Sen jälkeen kun työntekijälle on maksettu 60 kalenteripäivää sairausajan palkkaa, niin hänellä on vielä oikeus saada sairausajan palkkaa 2/3 varsinaisesta palkasta 120 kalenteripäivältä saman kalenterivuoden aikana. Kela maksaa sairauspäivärahan työnantajalle. Jos et saa sairausajan palkkaa, pyydä luottamusmiestä selvittämään.
E-L
Vastattu 2 vuotta sitten
E-L