Tervetuloa kuntatyöntekijä!

Kvtes.fi on toiminut suomalaisten kuntatyöntekijöiden tiedonlähteenä vuodesta 2010. Palvelua käyttää valtaosa Suomen kuntatyöntekijöistä. Voit jättää kysymyksiä palvelun muille käyttäjille ILMAN REKISTERÖITYMISTÄ. Kysymykset ovat julkisia kaikille, mutta voit käyttää kysyessäsi haluamaasi nimimerkkiä.

Toivomme, että vastaat osatessasi muiden jättämiin kysymyksiin!

Uutta: Palkkataulukko päivitetty!

Päivitimme "Kuntasektorin kuukausipalkat ammateittain" -taulukkomme vuoden 2017 tietoihin. Kuntasektorilla työskentelevien kuukausipalkkaisten mediaaniansio 2780 euroa vuonna 2017. Taulukkoon on myös lisätty havainnollistava vertailu vuoden 2016 tilastoihin. Katso kuinka oman ammattinimikkeesi palkka on kehittynyt.

Tutustu palkkataulukkoon tästä

Sairasloma

Olen ollut sairaslomalla maaliskuun puolesta välistä lähtien ja koodi on ollut f43 ja nyt lääkäri kirjoitti koodit F43.22 ja Z63.4 ja olen käyttänyt jo 60 päivää ja saan nyt kelalta sairaspäivärahaa.Nykyinen sairasloma on kesäkuun alkuun. Saanko normaalisti täältä ajalta sairauspäivärahan?
aihealueelle Muu aihe 9 kuutautta sitten
minna niemi
Kysytty 9 kuutautta sitten
minna niemi
Sen jälkeen kun työntekijälle on maksettu 60 kalenteripäivää sairausajan palkkaa, niin hänellä on vielä oikeus saada sairausajan palkkaa 2/3 varsinaisesta palkasta 120 kalenteripäivältä saman kalenterivuoden aikana. Kela maksaa sairauspäivärahan työnantajalle. Jos et saa sairausajan palkkaa, pyydä luottamusmiestä selvittämään.
E-L
Vastattu 9 kuutautta sitten
E-L