Tervetuloa kuntatyöntekijä!

Kvtes.fi on toiminut kuntatyöntekijöiden tiedonlähteenä vuodesta 2010.

Voit jättää kysymyksiä palvelun muille käyttäjille ilman rekisteröitymistä. Kysymykset ovat julkisia kaikille, mutta voit käyttää kysyessäsi haluamaasi nimimerkkiä. Huomioithan, että jos käytät omaa nimeäsi, se näkyy kaikille myös Googlen hakutuloksissa (sähköpostiosoitettasi ei julkaista).

Toivomme, että vastaat osatessasi muiden jättämiin kysymyksiin!

Rentoudu Lintuliven parissa

Talven ajan voit seurata lintujen ja oravien vierailuja Etelä-Suomessa sijaitsevalla lintulaudalla.

kokemuslisän siirtyminen mukana

siirtyykö kokemuslisä vuodet mukana, kun siirtyy tehtävästä toiseen ja kunnasta toiseen?
Kysymyksen lähetti aihealueelle Muu aihe 3 vuotta sitten
Maaret Merikukka
Kysytty

Tykkää kysymyksestä Facebookissa tai jaa se sosiaalisessa mediassa.

Työkokemuslisäajat lasketaan uudessa työpaikassa uudestaan. Uudessa kunnassa työkokemuslisäaikaa kertyy aiemmista työsuhteista, jos työtehtävät ovat olleet samalta ammattialalta kuin uusi työ, tai jos niistä on uuden työnantajan arvion mukaan olennaista hyötyä uusissa tehtävissä. Kunnissa on erilaisia tulkintoja samasta ammattialasta ja olennaisesta hyödystä. Kannattanee ottaa työkokemuslisäaika puheeksi jo työsopimusta tehtäessä.
4
Vastattu

Helsingin kaupungilla menee pärstäkertoimen mukaan ja palkkasihteeri päättää. Samastakaan työstä, samalla työnantajalla (Hgin kaupunki), samalla toimialalla ei kerry palveluslisään oikeuttavaa aikaa. Samaa työtä, samassa toimipisteessä ei pidetä "olennaisesti hyödyllisenä" enää kun esimies/esinainen vaihtuu tai palkkasihteeri vetää herneet nenään. Suosittelen lämpimästi opettelemaan kaupungin johtosäännöt, TESsin ja pyytämään kirjallisia perusteluja.
mielivaltaisesti määräytyvät lisät
Vastattu