Tervetuloa kuntatyöntekijä!

Kvtes.fi on toiminut kuntatyöntekijöiden tiedonlähteenä vuodesta 2010.

Voit jättää kysymyksiä palvelun muille käyttäjille ilman rekisteröitymistä. Kysymykset ovat julkisia kaikille, mutta voit käyttää kysyessäsi haluamaasi nimimerkkiä. Huomioithan, että jos käytät omaa nimeäsi, se näkyy kaikille myös Googlen hakutuloksissa (sähköpostiosoitettasi ei julkaista).

Toivomme, että vastaat osatessasi muiden jättämiin kysymyksiin!

Lomarahan maksaminen??

Olen 5 kuukautta kestävässä määräaikaisessa työsuhteessa, joka päättyy 31.5.2018. Olen pitänyt kerryttämiäni lomia pätkissä viimeisen parin kuukauden aikana. Mitään lomakorvauksia tms. palkassani ei ole kertaakaan näkynyt. Ensinnäkin onko tämä oikein? Toiseksi, odotin tähän viimeiseen palkkaan maksettavia lomarahoja pitämiltäni lomilta. Palkkalaskelman sain jo; siinä näkyvät pitämäni vuosilomapäivät merkinnällä "lomaoikeus 5"(todellisuudessa olen pitänyt 9 - edellisen vuoden ja tämän vuoden kertymät), mutta "lomarahaoikeus"-kohdassa on merkintänä 0?! Palkkatodistuksessa lomakorvauksien ja lomarahan rivit ovat tyhjää täynnä - ihmettelen miten tämä voi olla mahdollista, kun olen lyhyitäkin sijaisuuksia tehnyt, ja saanut niistä aina molemmat?
Kysymyksen lähetti aihealueelle Palkka 3 vuotta sitten
Määräaikainen  kynnysmatto
Kysytty

Tykkää kysymyksestä Facebookissa tai jaa se sosiaalisessa mediassa.

Tarkista työsopimuksesi. Olet saattanut sopia, että lopputilin lomakorvaus, lomaraha ym. maksetaan myöhemmin. Jos siellä ei lue mitään, kysy asiaa esim.palkanlaskijalta. Jos olet ammattiliiton jäsen ja lomarahaa ei rupea kuulumaan, ota yhteyttä luottamusmieheen.
Rose
Vastattu