Tervetuloa kuntatyöntekijä!

Kvtes.fi on toiminut kuntatyöntekijöiden tiedonlähteenä vuodesta 2010.

Voit jättää kysymyksiä palvelun muille käyttäjille ilman rekisteröitymistä. Kysymykset ovat julkisia kaikille, mutta voit käyttää kysyessäsi haluamaasi nimimerkkiä. Huomioithan, että jos käytät omaa nimeäsi, se näkyy kaikille myös Googlen hakutuloksissa (sähköpostiosoitettasi ei julkaista).

Toivomme, että vastaat osatessasi muiden jättämiin kysymyksiin!

Kokemuslisän laskeminen

Olen työskennellyt hoitoalalla nyt 5 vuotta, jona aikana olen myös opiskellut koko ajan. Säännöllistä työtä siis tämän viiden vuoden aikana ei ole kertynyt kuin kesäisin eli n.15 kuukautta yhteensä, mutta jatkuvasti olen tehnyt keikkatöitä epäsäännöllisellä rytmillä, eli en selkeästi esim. 50 prosenttista työaikaa vaan joinakin kuukausina täysiä listoja ja toisina kuukausina vain pari vuoroa kuukaudessa. Miten kokemuslisän nyt siis lasketaan, onko minulla oikeus siihen, kun olen 5 vuotta jo työskennellyt, mutta en koko tätä aikaa säännöllisellä työajalla vai pitääkö minun alkaa laskemaan kaikki työvuoroni erikseen ja niistä kertyvät päivät vasta lasketaan työkokemukseksi ?
Kysymyksen lähetti aihealueelle Palkka 3 vuotta sitten
Riina
Kysytty

Tykkää kysymyksestä Facebookissa tai jaa se sosiaalisessa mediassa.

Myös lyhyistä pätkistä ja osa-aikatöistä kertyy pääsääntöisesti työkokemuslisää. Nistä pätkistä jotka olet tehnyt muualla kuin omassa kunnassa esität työtodistukset. Jos tehtävät ovat olleet sellaisia, että niistä on työnantajan harkinnan mukaan olennaista hyötyä nykyisissä tehtävissäsi, niin ajat lasketaan työkokemuslisään oikeuttavaksi ajaksi. Snun ei tarvitse itse osata laskea aikoja tarkasti. Luottamusmies voi tarkistaa, että ajat on laskettu oikein.
Reija
Vastattu