Tervetuloa kuntatyöntekijä!

Kvtes.fi on toiminut suomalaisten kuntatyöntekijöiden tiedonlähteenä vuodesta 2010. Palvelua käyttää valtaosa Suomen kuntatyöntekijöistä. Voit jättää kysymyksiä palvelun muille käyttäjille ILMAN REKISTERÖITYMISTÄ. Kysymykset ovat julkisia kaikille, mutta voit käyttää kysyessäsi haluamaasi nimimerkkiä.

Toivomme, että vastaat osatessasi muiden jättämiin kysymyksiin!

Uutta: Palkkataulukko päivitetty!

Päivitimme "Kuntasektorin kuukausipalkat ammateittain" -taulukkomme vuoden 2017 tietoihin. Kuntasektorilla työskentelevien kuukausipalkkaisten mediaaniansio 2780 euroa vuonna 2017. Taulukkoon on myös lisätty havainnollistava vertailu vuoden 2016 tilastoihin. Katso kuinka oman ammattinimikkeesi palkka on kehittynyt.

Tutustu palkkataulukkoon tästä

Lomakertymä

Hei Aloitin kotikuntani kaupungin palveluksessa määräaikasen palkkatuetun työsuhteen lokakuun lopussa (30.10.2017) ja työsopimukseni kestää kesäkuun loppuun 29 kesäkuuta saakka. Uusimman tänään 31.05.2018 tulleen palkkanauhan mukaan vuosilomapäiviä minulla olisi 9? Olen siis määräaikainen 5 tuntia per työpäivä 25 tunnin työviikolla. Pitääkö tuo 9 päivää paikkansa? Eikö lomapäiviä kuuluisi kertyä 2 per kuukausi jos on vähintään 14 työpäivää tai 35 tuntia kuukaudesta töissä?
aihealueelle Lomat ja vapaat 8 kuutautta sitten
Risto Oikarinen
Kysytty 8 kuutautta sitten
Risto Oikarinen
Kvtesin lomat lasketaan työpäivinä (ma-pe) eikä arkipäivinä (ma-la) niin kuin yksityisillä. Kvtesin lomat ovat vähintään yhtä pitkiä kuin yksityisten. Maaliskuun eli lomanmääräytymisvuoden loppuun mennessä ansaitsit 9 työpäivän loman. 1.4.2018 lähtien kertyy sitten lisää vielä. Taulukko https://aijaa.com/XpDGcx
Tintti
Vastattu 8 kuutautta sitten
Tintti