Tervetuloa kuntatyöntekijä!

Kvtes.fi on toiminut suomalaisten kuntatyöntekijöiden tiedonlähteenä vuodesta 2010. Palvelua käyttää valtaosa Suomen kuntatyöntekijöistä. Voit jättää kysymyksiä palvelun muille käyttäjille ilman rekisteröitymistä. Kysymykset ovat julkisia kaikille, mutta voit käyttää kysyessäsi haluamaasi nimimerkkiä. Huomioithan, että jos käytät omaa nimeäsi, se näkyy kaikille myös Googlen hakutuloksissa (sähköpostiosoitettasi ei julkaista).

Toivomme, että vastaat osatessasi muiden jättämiin kysymyksiin!

kesäloma

Hei! Olen ollut vuoden määräaikaisena töissä kaupungin palveluksessa sairaanhoitajana. Olen pitänyt osan lomista keväällä mutta kesäksi minulle jäi reilu kaksi viikkoa lomaa pidettäväksi. Esimieheni sanoo, että saan tietää kesälomani vasta viikkoa ennen kuin kyseinen työvuorolista julkaistaan. Eikö minun kuuluisi saada hieman aikasemmin tietää kesäloman ajankohdan? Vakituiset työntekijöiden lomat on jo tiedossa.
aihealueelle Lomat ja vapaat 2 vuotta sitten
Marjo
Kysytty 2 vuotta sitten
Marjo
KVTES IV luku 10 § Vuosiloman ajankohdasta ilmoittaminen. Työnantajan määrätessä loman ajankohdan hänen on ilmoitettava siitä viranhaltijalle/työntekijälle viimeistään kuukautta ennen loman alkamista. Jos tämä ei ole mahdollista, loman ajankohdasta on ilmoitettava viimeistään 2 viikkoa ennen vuosiloman tai sen osan alkamista.
Reija
Vastattu 2 vuotta sitten
Reija