Tervetuloa kuntatyöntekijä!

Kvtes.fi on toiminut suomalaisten kuntatyöntekijöiden tiedonlähteenä vuodesta 2010. Palvelua käyttää valtaosa Suomen kuntatyöntekijöistä. Voit jättää kysymyksiä palvelun muille käyttäjille ILMAN REKISTERÖITYMISTÄ. Kysymykset ovat julkisia kaikille, mutta voit käyttää kysyessäsi haluamaasi nimimerkkiä.

Toivomme, että vastaat osatessasi muiden jättämiin kysymyksiin!

Uutta: Palkkataulukko päivitetty!

Päivitimme "Kuntasektorin kuukausipalkat ammateittain" -taulukkomme vuoden 2017 tietoihin. Kuntasektorilla työskentelevien kuukausipalkkaisten mediaaniansio 2780 euroa vuonna 2017. Taulukkoon on myös lisätty havainnollistava vertailu vuoden 2016 tilastoihin. Katso kuinka oman ammattinimikkeesi palkka on kehittynyt.

Tutustu palkkataulukkoon tästä

Kaksi työpaikkaa

Hei! Jos on tehty 90% työsopimus kaupungille, niin voiko solmia toisen työsopimuksen yksityiseen yritykseen vai pitääkö kysyä lupa lähiesimieheltä, jonne on tehty 90% työsopimus?
aihealueelle Sopimukset 9 kuukautta sitten
Sanna
Kysytty 9 kuukautta sitten
Sanna
Ei tarvitse kysyä lupaa eikä edes kertoa paitsi silloin, jos käytät työaikaa sen "sivutoimen" hoitamiseen. Kaupungin kanssa kilpailevaan toimintaan ei saa ryhtyä. Jos haluat tietää tarkemmin, lataa netistä Kunnallisen esimiehen työsuhdeopas ja lue.
Reija
Vastattu 9 kuukautta sitten
Reija