Tervetuloa kuntatyöntekijä!

Kvtes.fi on toiminut suomalaisten kuntatyöntekijöiden tiedonlähteenä vuodesta 2010. Palvelua käyttää valtaosa Suomen kuntatyöntekijöistä. Voit jättää kysymyksiä palvelun muille käyttäjille ILMAN REKISTERÖITYMISTÄ. Kysymykset ovat julkisia kaikille, mutta voit käyttää kysyessäsi haluamaasi nimimerkkiä.

Toivomme, että vastaat osatessasi muiden jättämiin kysymyksiin!

Uutta: Palkkataulukko päivitetty!

Päivitimme "Kuntasektorin kuukausipalkat ammateittain" -taulukkomme vuoden 2017 tietoihin. Kuntasektorilla työskentelevien kuukausipalkkaisten mediaaniansio 2780 euroa vuonna 2017. Taulukkoon on myös lisätty havainnollistava vertailu vuoden 2016 tilastoihin. Katso kuinka oman ammattinimikkeesi palkka on kehittynyt.

Tutustu palkkataulukkoon tästä

Työvuoron muuttaminen.

Meillä julkaistiin uudet listat 21.5 jotka oli 12.8 asti. Minulta kysyttiin haluanko tehdä yövuorot juuri tuossa kohtaa kun noi listat loppuu, oli laitettu siis aamuvuorot kyseiseen viikonloppuun. Sanoin etten haluaisi mutta he sanoivat ettei heidän tarvitse oikeestaan edes kysyä suostumustani. Eli miten tämä asia oikein on?
aihealueelle Työaika 8 kuutautta sitten
Laura Kauhanen
Kysytty 8 kuutautta sitten
Laura Kauhanen
Työnantaja voi muuttaa vahvistettua työvuoroluetteloa yksipuolisesti ilman työntekijän suostumusta, jos siihen on perusteltu syy. "Perusteltuna syynä työvuoroluettelon muuttamiseen voidaan pitää mm. toiminnallisia syitä, esim. ennalta arvaamattomia poissaoloja. Perusteltu syy työvuoroluettelon muuttamiseen on aina silloin, kun luettelo on laadittu virheellisesti." Katso KVTES III LUKU 28 § 2 mom. tai kysy lisää luottamusmieheltä.
Rose
Vastattu 8 kuutautta sitten
Rose