Tervetuloa kuntatyöntekijä!

Kvtes.fi on toiminut suomalaisten kuntatyöntekijöiden tiedonlähteenä vuodesta 2010. Palvelua käyttää valtaosa Suomen kuntatyöntekijöistä. Voit jättää kysymyksiä palvelun muille käyttäjille ilman rekisteröitymistä. Kysymykset ovat julkisia kaikille, mutta voit käyttää kysyessäsi haluamaasi nimimerkkiä. Huomioithan, että jos käytät omaa nimeäsi, se näkyy kaikille myös Googlen hakutuloksissa (sähköpostiosoitettasi ei julkaista).

Toivomme, että vastaat osatessasi muiden jättämiin kysymyksiin!

Työvuoron muuttaminen.

Meillä julkaistiin uudet listat 21.5 jotka oli 12.8 asti. Minulta kysyttiin haluanko tehdä yövuorot juuri tuossa kohtaa kun noi listat loppuu, oli laitettu siis aamuvuorot kyseiseen viikonloppuun. Sanoin etten haluaisi mutta he sanoivat ettei heidän tarvitse oikeestaan edes kysyä suostumustani. Eli miten tämä asia oikein on?
aihealueelle Työaika 2 vuotta sitten
Laura Kauhanen
Kysytty 2 vuotta sitten
Laura Kauhanen
Työnantaja voi muuttaa vahvistettua työvuoroluetteloa yksipuolisesti ilman työntekijän suostumusta, jos siihen on perusteltu syy. "Perusteltuna syynä työvuoroluettelon muuttamiseen voidaan pitää mm. toiminnallisia syitä, esim. ennalta arvaamattomia poissaoloja. Perusteltu syy työvuoroluettelon muuttamiseen on aina silloin, kun luettelo on laadittu virheellisesti." Katso KVTES III LUKU 28 § 2 mom. tai kysy lisää luottamusmieheltä.
Rose
Vastattu 2 vuotta sitten
Rose