Kokemuslisät takautuvasti

Sain tänään (11.6.2018), että saan 5v kokemuslisän vuodesta 2005 ja kymmenen vuoden kokemuslisän vuodesta 2010, 1.7.2018 alkaen. Kokemuslisiä on käsittääkseni siis maksamatta 13 vuoden ajalta. Voinko saada niitä takautuvasti, jos voin, niin miten haetaan?
aihealueelle Palkka 3 kuutautta sitten
Taina
Kysytty 3 kuutautta sitten
Taina

Tykkää kysymyksestä Facebookissa tai jaa se sosiaalisessa mediassa.

Jos olet tehnyt vuodet muualla kuin siinä kunnassa jossa nyt olet töissä, niin saat työkokemuslisät kahdelta vuodelta takautuvasti. Sen sijaan oman kunnan palveluksessa kertyneet pitäisi maksaa koko ajalta minun mielestäni. Kannattaisi ottaa yhteyttä luottamusmieheen, jos maksut takkuaa. KVTEs luku 12 § 2 mom. Työkokemuslisä maksetaan palvelusajan täyttymistä seuraavan kalenterikuukauden alusta lukien. Muun kuin oman kunnan/kuntayhtymän palvelusta sekä yritystoiminnasta on esitettävä luotettava kirjallinen selvitys. Selvitys tulisi esittää kuukauden kuluessa palvelussuhteen alkamisesta. Mikäli selvitys palvelusta esitetään takautuvasti, tähän palvelukseen perustuvaa lisää maksetaan enintään kahden vuoden ajalta takautuvasti selvityksen esittämisestä.
Lilli
Vastattu 3 kuutautta sitten
Lilli


Fatal error: Call to undefined method JEventDispatcher::getContent() in /var/www/fs1/30/koulucha/public_html/plugins/editors-xtd/rokcandy/rokcandy.php on line 28