Tervetuloa kuntatyöntekijä!

Kvtes.fi on toiminut suomalaisten kuntatyöntekijöiden tiedonlähteenä vuodesta 2010. Palvelua käyttää valtaosa Suomen kuntatyöntekijöistä. Voit jättää kysymyksiä palvelun muille käyttäjille ilman rekisteröitymistä. Kysymykset ovat julkisia kaikille, mutta voit käyttää kysyessäsi haluamaasi nimimerkkiä. Huomioithan, että jos käytät omaa nimeäsi, se näkyy kaikille myös Googlen hakutuloksissa (sähköpostiosoitettasi ei julkaista).

Toivomme, että vastaat osatessasi muiden jättämiin kysymyksiin!

Opintovapaan vaikutus kertaerän maksamiseen

Hei, kysyisin paikalliseen tuloksellisuuteen perustuvan kertaerän maksamiseen liittyen, kuinka olisi viisasta toimia, jotta kertaerän itselleen saisi. Olen ollut palvelussuhteessa kuntaan 1.8.2014 lähtien ja nyt olen aikeissa jäädä opintovapaalle 1.8.2018-30.9.2018 väliseksi ajaksi, katkaista opintovapaan ja piipahtaa hetken töissä saadakseni kertaerän ja jälleen jatkaa opintovapaata yhtäjaksoisesti tammi-helmikuuhun 2019 asti. Kuinka monta päivää töissä pitäisi olla, jotta oikeus kertaerään mahdollistuu vai joudunko unohtamaan koko kertaerän saannin?
aihealueelle Muu aihe 2 vuotta sitten
Katja Viik-Ojala
Kysytty 2 vuotta sitten
Katja Viik-Ojala
Sulla pitää olla yksi palkallinen päivä aikavälillä 3.9–18.11.2018. Lue lisää osoitteesta https://www.kt.fi/yleiskirjeet/2018/1/kvtes-2018-2019 tai kysy luottamusmieheltä.
Lilli
Vastattu 2 vuotta sitten
Lilli