Lomapäivät rahana

Hei. Onko oikein, että en saa lomapäiviäni rahana vaikka en palaa työpaikalleni ainakaan 3-5v ammatillisen kuntoutuksen ja äitiysloman takia? Voiko työnantaja pantata päiviä noin kauan? Vaihtoehdot ovat: irtisano itsesi tai pidä lomasi vaikka olen sairaslomalla. En tahdo tehdä kumpaakaan. Perusteluja en ole saanut että miksi päiviä pantataan vaan kukaan ei vastaa kysymykseeni ja asia siirretään aina toiselle henkilölle.
aihealueelle Lomat ja vapaat 3 kuutautta sitten
J
Kysytty 3 kuutautta sitten
J

Tykkää kysymyksestä Facebookissa tai jaa se sosiaalisessa mediassa.

Työnantaja ei voi jättää kertyneitä vuosilomia antamatta edes silloin, kun työntekijä on pitkällä virka/työvapaalla. Työnantaja keskeyttää vapaan vuosiloman ajaksi ja maksaa lomapalkan. Osoitteessa https://www.kt.fi/sopimukset/kvtes/vuosiloma kerrotaan lisää kohdassa Vuosiloman myöntäminen henkilön ollessa pitkällä työ- tai virkavapaalla. Jos olet liittynyt liittoon, ota yhteyttä luottamusmieheen. Hän osaa auttaa sinua.
Kati
Vastattu 3 kuutautta sitten
Kati


Fatal error: Call to undefined method JEventDispatcher::getContent() in /var/www/fs1/30/koulucha/public_html/plugins/editors-xtd/rokcandy/rokcandy.php on line 28