Tervetuloa kuntatyöntekijä!

Kvtes.fi on toiminut suomalaisten kuntatyöntekijöiden tiedonlähteenä vuodesta 2010. Palvelua käyttää valtaosa Suomen kuntatyöntekijöistä. Voit jättää kysymyksiä palvelun muille käyttäjille ILMAN REKISTERÖITYMISTÄ. Kysymykset ovat julkisia kaikille, mutta voit käyttää kysyessäsi haluamaasi nimimerkkiä.

Toivomme, että vastaat osatessasi muiden jättämiin kysymyksiin!

Uutta: Palkkataulukko päivitetty!

Päivitimme "Kuntasektorin kuukausipalkat ammateittain" -taulukkomme vuoden 2017 tietoihin. Kuntasektorilla työskentelevien kuukausipalkkaisten mediaaniansio 2780 euroa vuonna 2017. Taulukkoon on myös lisätty havainnollistava vertailu vuoden 2016 tilastoihin. Katso kuinka oman ammattinimikkeesi palkka on kehittynyt.

Tutustu palkkataulukkoon tästä

Lopputilirahat

Miten käy lopputilirahojen kanssa? Irtisanomisaika on 14vrk ja kuukauden kesäloma. Eli miten käy, jos irtisanon itseni esim. 15.6 ja olen ilmoittanut jo kesäloman alkavaksi 25.6. Mitä rahoja menetän??
aihealueelle Muu aihe 8 kuutautta sitten
Mosse
Kysytty 8 kuutautta sitten
Mosse
Jos irtisanoudut pe 15.6. niin työsuhteesi viimeinen päivä on pe 29.6. ja olet osan irtisanomisajasta vuosilomalla. Lopputilissä saat lomakorvauksen pitämättä jääneistä vuosilomapäivistä ja lomarahan. Et menetä mitään, jos noudatat irtisanomisaikaa eli pysyt töissä vuosiloman alkamiseen saakka. Jos olet liittynyt liittoon, varmista luottamusmeheltä.
Ke
Vastattu 8 kuutautta sitten
Ke