Tervetuloa kuntatyöntekijä!

Kvtes.fi on toiminut suomalaisten kuntatyöntekijöiden tiedonlähteenä vuodesta 2010. Palvelua käyttää valtaosa Suomen kuntatyöntekijöistä. Voit jättää kysymyksiä palvelun muille käyttäjille ilman rekisteröitymistä. Kysymykset ovat julkisia kaikille, mutta voit käyttää kysyessäsi haluamaasi nimimerkkiä. Huomioithan, että jos käytät omaa nimeäsi, se näkyy kaikille myös Googlen hakutuloksissa (sähköpostiosoitettasi ei julkaista).

Toivomme, että vastaat osatessasi muiden jättämiin kysymyksiin!

Oman lapsen hoito

Aloitin päiväkodissa työt ja nyt sain tietää että joudun hoitamaan aamuissa ja illoissa omaa lastani. Vaikka minulle luvattiin ettei tarvitse tehdä iltoja pienen lapsen äitinä ja ettei ole samassa ryhmässä. Onko missään sanottu oman lapsen hoitamisesta mitään jos se ei ole lapsen edun mukaista jos itkee äidin perään koko päivän kun näkeekin äidin??
aihealueelle Sopimukset 2 vuotta sitten
Apua
Kysytty 2 vuotta sitten
Apua
Käy ensimmäiseksi keskustelemassa sen henkilön kanssa, jonka lupauksia työvuoroista ja ryhmästä ei noudateta ja kysy, miksi työvuorot ovat toisenlaisia kuin luvattu. Sen jälkeen voit tarvittaessa puhua luottamusmiehen kanssa.
M
Vastattu 2 vuotta sitten
M