Tervetuloa kuntatyöntekijä!

Kvtes.fi on toiminut suomalaisten kuntatyöntekijöiden tiedonlähteenä vuodesta 2010. Palvelua käyttää valtaosa Suomen kuntatyöntekijöistä. Voit jättää kysymyksiä palvelun muille käyttäjille ilman rekisteröitymistä. Kysymykset ovat julkisia kaikille, mutta voit käyttää kysyessäsi haluamaasi nimimerkkiä. Huomioithan, että jos käytät omaa nimeäsi, se näkyy kaikille myös Googlen hakutuloksissa (sähköpostiosoitettasi ei julkaista).

Toivomme, että vastaat osatessasi muiden jättämiin kysymyksiin!

Palkalliset vapaapäivät 2018

Sivutoimisen tuntiopen (alle 16h/vko) palkalliset vapaat? Jos osuvat arkipäiviksi,niin kuuluuko itsenäisyyspäivän lisäksi maksaa myös vappu (+loppiainen arkena)? Kumpaa noudatetaan: osio A57pykälä vai osio B15pykälä? Virkamääräyksessä palvelussuhteen ehdoissa laitettu "sopimusala peruskoulu", mutta ilmeisesti open työssä noudatetaan aina OVTES.
aihealueelle Sopimukset 2 vuotta sitten
Saana
Kysytty 2 vuotta sitten
Saana
Osion B 15 § ei koske sivutoimisia tuntiopettajia. Se selviää osion B 28 §:stä. Sivutoimiselle tuntiopettajalle maksetaan palkka vain osion A 57 §:ssä mainittujen päivien takia pitämättä jääneiltä tunneilta. OVTES:n tuntiopettajia koskevat palkka- ja työaikamääräykset löytyvät osioiden ja liitteiden tuntiopettajia koskevista luvuista. Esim. peruskoulun sivutoimisen tuntiopettajan palkka löytyy osion B liitteen 1 29 §:stä
vuokko
Vastattu 2 vuotta sitten
vuokko