Tervetuloa kuntatyöntekijä!

Kvtes.fi on toiminut kuntatyöntekijöiden tiedonlähteenä vuodesta 2010.

Voit jättää kysymyksiä palvelun muille käyttäjille ilman rekisteröitymistä. Kysymykset ovat julkisia kaikille, mutta voit käyttää kysyessäsi haluamaasi nimimerkkiä. Huomioithan, että jos käytät omaa nimeäsi, se näkyy kaikille myös Googlen hakutuloksissa (sähköpostiosoitettasi ei julkaista).

Toivomme, että vastaat osatessasi muiden jättämiin kysymyksiin!

?

Olen määräaikaisessa työsuhteessa, mutta sopimukseen ei ole laitettu päättymispäivää. Lisäkohdassa lukee, niin kauan kuin avustettava lapsi on varhaiskasvatuksen piirissä. Ilmeisesti kuitenkin aina pitäisi olla, joku päivämääräkin rajaamassa tätä? Koska sopimukseen ei jälkikäteen voi päättymispäivää lisätä?
Kysymyksen lähetti aihealueelle Sopimukset 3 vuotta sitten
Anu Poutanen
Kysytty

Tykkää kysymyksestä Facebookissa tai jaa se sosiaalisessa mediassa.

Työsopimusta voi muuttaa sopimalla siitä työnantajan ja työntekijän kesken. Näytä työsopimuksesi ammattiliittosi jäseniä edustavalle pääluottamusmiehelle. Jos et ole liittynyt, kysy neuvoa täältä http://www.tyosuojelu.fi/tietoa-meista/asiointi/puhelinneuvonta . Kunnallisen esimiehen työsuhdeoppaasta voit lukea, mitä ohjeita esimiehille annetaan määräaikaisista työsopimuksista. Opas täällä https://www.kt.fi/publications/2015-11
R
Vastattu