Tervetuloa kuntatyöntekijä!

Kvtes.fi on toiminut suomalaisten kuntatyöntekijöiden tiedonlähteenä vuodesta 2010. Palvelua käyttää valtaosa Suomen kuntatyöntekijöistä. Voit jättää kysymyksiä palvelun muille käyttäjille ILMAN REKISTERÖITYMISTÄ. Kysymykset ovat julkisia kaikille, mutta voit käyttää kysyessäsi haluamaasi nimimerkkiä.

Toivomme, että vastaat osatessasi muiden jättämiin kysymyksiin!

Uutta: Palkkataulukko päivitetty!

Päivitimme "Kuntasektorin kuukausipalkat ammateittain" -taulukkomme vuoden 2017 tietoihin. Kuntasektorilla työskentelevien kuukausipalkkaisten mediaaniansio 2780 euroa vuonna 2017. Taulukkoon on myös lisätty havainnollistava vertailu vuoden 2016 tilastoihin. Katso kuinka oman ammattinimikkeesi palkka on kehittynyt.

Tutustu palkkataulukkoon tästä

Kunnalla 3 v

Työntekijän itse irtisanoutuessa kun työsuhde on kestänyt alle 5 vuotta, onko aina irtisanomisaika 14 vrk vai voiko olla paikallisia tai kunnan omia säännöksiä?
aihealueelle Sopimukset 7 kuutautta sitten
Rappi
Kysytty 7 kuutautta sitten
Rappi
Ei ole tietääkseni. Kvtes:n määräyksen sana vähintään mahdollistaa, että irtisanomisilmoituksensa voi toimittaa työnantajalle vaikka kuinka paljon ennen työsuhteen päättymispäivää, kun vaan kirjoittaa siihen sen päivän. Toisaalta irtisanomisaikaa voidaan lyhentää työntekijän pyynnöstä tai suostumuksella. VIII luku 5 § 3 mom. ja soveltamisohje.
mt
Vastattu 7 kuutautta sitten
mt