Tervetuloa kuntatyöntekijä!

Voit jättää kysymyksiä palvelun muille käyttäjille ilman rekisteröitymistä. Kysymykset näkyvät kaikille palvelun käyttäjille. Voit käyttää kysyessäsi haluamaasi nimimerkkiä.

Huomioithan, että jos käytät omaa nimeäsi, se näkyy kaikille palvelun käyttäjille, sekä Googlen hakutuloksissa!

Toivomme, että vastaat osatessasi muiden jättämiin kysymyksiin!

Sijaisuuden tekeminen toiseen kaupunkiin missä virka on

Hei! Olen virassa yhdelle kaupungille ja parhaillaan hoitovapaalla kotona hoitamassa pian kaksi vuotta täyttävää lastamme. Olen lupautunut mennä tekemään sijaisuuden toiselle kaupungille (jossa virkani on) tulevana syksynä. Työaikani on 50% normaalityöajasta. Lapsemme aloittaa päivähoidossa, jossa hän on tuon 50% työaikani verran. Onko minun irtisanouduttava virastani? Ja onko kaupungilla oikeus irtisanoa minut koska teen sijaisuuden toiselle kaupungille?
Kysymyksen lähetti aihealueelle Sopimukset 5 vuotta sitten
Katariina
Kysytty

Jos olet viranhaltija,sinun pitää ilmooittaa työnantajalle, että sinulla on sivutyö. Työntekijän ei tarvitse ilmoittaa. Työnantajasi voi epäillä, että käytät väärin sinulle myönnettyä hoitovapaata varsinkin, kun lapsi on menossa hoitoon päiväkotiin. Varaudu siis selittämään tätä. Jos olet ammattiliiton jäsen, niin keskustele luottamusmiehen kanssa. Häneltä saan neuvoja, joihin voi luottaa.
Kuha
Vastattu