Tervetuloa kuntatyöntekijä!

Kvtes.fi on toiminut suomalaisten kuntatyöntekijöiden tiedonlähteenä vuodesta 2010. Palvelua käyttää valtaosa Suomen kuntatyöntekijöistä. Voit jättää kysymyksiä palvelun muille käyttäjille ILMAN REKISTERÖITYMISTÄ. Kysymykset ovat julkisia kaikille, mutta voit käyttää kysyessäsi haluamaasi nimimerkkiä.

Toivomme, että vastaat osatessasi muiden jättämiin kysymyksiin!

Uutta: Palkkataulukko päivitetty!

Päivitimme "Kuntasektorin kuukausipalkat ammateittain" -taulukkomme vuoden 2017 tietoihin. Kuntasektorilla työskentelevien kuukausipalkkaisten mediaaniansio 2780 euroa vuonna 2017. Taulukkoon on myös lisätty havainnollistava vertailu vuoden 2016 tilastoihin. Katso kuinka oman ammattinimikkeesi palkka on kehittynyt.

Tutustu palkkataulukkoon tästä

11 päivän työputki

Vaihdoin itselleni työvuoroja ja nyt on 11 päivän työputki. Onko tämä sallittua. Alkuperäisen listan mukaan siis näin pitkää putkea ei ole vaan olen omasta tahdostani vaihtanut. Olen kvtesin alainen.
aihealueelle Työaika 7 kuutautta sitten
Tuomas
Kysytty 7 kuutautta sitten
Tuomas
Sinun kannalta järjestely on kaiketikin ok, koska olet sitä itse halunnut edellyttäen että vuorojen vaihdot on tehty työnantajan kanssa sopien. Työnantajan on pitänyt katsoa, että määräyksiä vuorokausi- ja viikkolevosta noudatetaan Jaksotyössä työvuorolueteloon saa sunnitella peräkkäisiä työvuoroja enintään seitsemän ( III luku 9 §). mutta tässähän ei ole siitä kyse.
Kyllä kai
Vastattu 7 kuutautta sitten
Kyllä kai